הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
3 תגובות
עמוד 1
  • היי אילנה ,
    ראשית כל מזל טוב יקירה :)
    שנית , אם הכאב פוחת אחרי השניות הראשונות של ההצמדות זה בהחלט מעודד ! אני מניחה שסבלנות תעזור , אבל חוץ מזה , נסי לאוורר כמה שיותר את הפטמות , להמשיך למרוח את המשחה או מעט חלב שלך בתום ההנקה , אם יש באפשרותך לחשוף את הפטמה לדקה שתיים ביום לשמש ישירה זה גם יכול לעזור, ואולי מדריכת הנקה שתצפה בהצמדות ותוכל לתקן במידת הצורך . בעיקרון מניסיון , כשעוצמת הכאב פוחתת או נעלמת , זה סימן טוב :)
    ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • שלום אילנה

אני מסכימה עם ליהי שאם הכאבים פוחתים זה סימן מעודד!
    בנוגע למשחת לנולין, רצוי מאוד למרוח אותה לפחות 8-10 פעמים ביום על מנת שהיא תהיה יעלה. יש למרוח אחרי כל אכילה ואין צורך להסיר לפני ההנקה הבא.
    אם הפטמות ממשיכות להיות פצועות או אם הכאב לא הולך ופוחת עם הזמן אני כן הייתי ממליצה להיפגש עם יועצת הנקה כי לעתים תיקון קטן באחיזה או בהצמדה יכול לשנות הרבה. וכן, בתקופה הראשונה דרוש הרבה סבלנות, לפעמים כל מה שצריך זה עוד טיפה זמן והדברים מסתדרים!
    שיהיה המשך הנקה מהנה ומוצלחת והמון מזל טוב!

לאורה שחף
    מיילדת ויועצת הנקה מוסמכת
    מנחה לעיסוי תינוקות ובייבי יוגה
  • תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה