טריגליצרידים גבוהים מאוד+סכרת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    בשבוע 28+ להריון. עם סכרת מאובחנת מתחילת ההריון ומאוזנת בת****+תת פעילות בלוטת תריס מתחילת ההריון גם היא מטופלת ומאוזנת בכדורים.
    בבדיקות אחרונות שעשיתי עלו מספר תוצאות יוצאות דופן עבורי. עלי לציין לפני שהנני טבעונית, מקפידה על ת**** מאוד (גם בעקבות הסכרת) ומבצעת פעילות גופנית באופן סדיר. מעולם לא סבלתי משומנים בדם לפני ההריון. אני במשקל עודף מועט ובמהלך ההריון העליתי 4 קילו בערך עד לשלב זה (אני מאוד שומרת בעזרתה של דיאטנית).
    טריגליצרידים -384 גבוה מאוד מאוד (בשבילי אסטרונומי) - האם יכול להיות קשור לסכרת?
    כל שאר ה"שומנים" בסדר-
    LDL -54.9
    HDL- 134
    כולסטרול -189
    עוד תוצאות חריגות-
    Transferrin-376
    ובנוסף פתאום ירידה במדדים שהיו תקינים לחלוטים לפני חודש-
    RBC- 3.78
    Hemoglobin-11.4
    Hematocrit-35.3
    אני נוטלת 2 כדורי קומפלקס ברזל מידי ערב+פרנטל (מתחילת ההריון).
    אני מחכה לתור לרופא ואשמח/אודה מאוד על חוות דעתך ע"מ להשקיט את הראש בינתיים. במידה ויש משהו שעלי לעשות באופן מיידי- אודה מאוד על ייעוץ.
    תודה ויום נפלא!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

טריגליצרידים תמיד עולים וגבוהים בהריון, אין מה לבדוק אותם בכלל בהריון. בדקי שוב אחרי הלידה ואני מניח כי הם יחזרו לרמות שהיו לפני ההריון.

ירידה של המוגלובין ומדדיו הנלווים אף היא חלק מן ההריון. סה"כ רמת ההמוגלובין סבירה בשל שבוע 28 להריון

בקיצור, סה"כ תקין
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה