רגרסיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז אחרי שהבת שלי ( בת 8 חודשים) סוף סוף מצליח להירדם עצמאית ולא מתעוררת כל 45 דקות היה לנו חודש וחצי של שינה כמעט מושלמת - רק פעמיים של התעוררות למוצץ... כל שאר הפעמים היא מצליחה לשים לעצמה מוצץ ולחזור לישון

אך שוב זה חוזרררר ובגדול!!!!
    ב3 הימים האחרונים היא מקיאה ומשלשלת ויש לה קצת התחלה של חום ובלילות האלה זה נראה שפתאום היא שכחה איך לקחת מוצץ ולחזור לישון...
    בלילה שהייתה חמה והקיאה הרבה ישנה עם בעלי במיטה כדי שישגיח עלייה...
    ואני חושבת שמאז התחילו הצרות...

מה עכשיו? אני רוצה להחזיר את החודש וחצי השפויים שהיו לנו מאז שהיא נולדה!!!! ( מבחינת שינה כמובן)

3 תגובות
עמוד 1
  • הי מיכל.
    את מתארת מצב מאד שכיח, שבו בעקבות מחלה אנו חווים נסיגה.
    ראשית, נהגתם בדיוק כפי שצריך כשבתכם הייתה חולה- חשוב להיות קשובים לצרכיו של הילד בזמן המחלה, גם אם עלינו לחרוג קצת מסדר היום / הלילה המקובלים.

מה עושים עכשיו? במידה ובתך הבריאה לגמרי, פשוט חוזרים למסלול ולשגרה.
    אם עדיין לא הבריאה, ממליצה לחכות קצת (וכמובן מאחלת רפואה שלמה).
    בתך כבר יודעת להרדם עצמאית ורק צריך להזכיר לה זאת:
    בכל התעוררות, ממליצה לשבת לידה עד שהיא נרדמת. אפשר לעזור לה באמצעות טפיחות, או קולות מונוטוניים, אך לא מומלץ להוציא מהמיטה. חשוב מאד להיות עקביים וסבלניים. גם אם יידרש זמן, העניינים ישתפרו בהדרגה.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
  • ה-בעיה היא
    שמכיון שישנה במיטתנו , זהו.. עכשיו היא מנסה שניקח אותה לשם.
    אז היא מנסה 2 וב - ב3 בלילה וב 4 אני כבר נשברת ולוקחת אותה אחרי שהיא נראית עירנית לגמרי ופתאום בום - נרדמת איתי...
    שובבה קטנה! אני לתומי חושבת שזהו - התעוררה לבוקר - העיניים פתוחות והיאיא מקטרת ופתאום בום היא נרדמת לידי עד 6....

אז מה כדאי? שתישן עוד או שתיהיה ערה ב 4 בבוקר?

• הי מיכל.
    זה ברור ודי טבעי שילד שהזדמן לו לישון עם אבא ואמא במיטה, יצפה לכך שוב וימשיך לנסות. יתרה מכך, אם בתך מתעוררת פעמיים בלילה ובפעם השלישית אתם לוקחים אותה אליכם למיטה- היא תהיה מוכנה להמשיך ולנסות ויכול להיות שאף תתעורר יותר. בנוסף, ייתכן והיא מבולבלת כתוצאה מחוסר עקביות.

כעת, במצב זה, מה שיקבע את ההמשך- הוא ההחלטה שלכם והתגובה שלכם. ראשית, ההחלטה: שאלת אותי מה כדאי...אתם אלו שצריכים לבחור מה כדאי. כל משפחה ומה שמתאים לה. אם מבחינתכם המצב הנוכחי אינו מהווה בעייה, אז אין כאן בעייה. מצד שני, אם ברצונכם ללמד את בתכם להרדם חזרה בכוחות עצמה (גם בארבע בבוקר), עליכם להיות ברורים, עקביים וסבלניים. מדובר בתהליך הדרגתי, אך משתלם. במידה ותבחרו לעשות כך, ממליצה לנהוג על פי המלצותיי מהתשובה הקודמת.

שיהיה בהצלחה :-)

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה