עבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    אני בשבוע 8 מתי אני צריכה לספר למנהלת שלי על ההריון?
    יש לי הרגשה היא רוצה לפטר אותי במידה ואני לא מספרת לה והיא מתפטרת אותי האם היא יכולה לחזור בה? ובמידה ולא מה עושים?

אשמח לקבל תשובה
    מלי

שיהיה יום טוב ורק בשורות טובות.
3 תגובות
עמוד 1
  • היי ומזל טוב :)
    עד חודש חמישי את צריכה להודיע על הריונך , כך שיש לך עדיין זמן , מבחינת פיטורין את צריכה לעבוד לפחות שישה חודשים באותו מקום עבודה לזכרוני ע״מ שהחוק יעמוד לצידך ,
    לגבי השבתך לעבודה לאחר פיטורין אני
    מצרפת לך לינק על זכויות נשים עובדים בהריון.
    http://www.workrights.co.il/זכויות_נשים_בהריון
    בהצלחה ועדכני אותנו:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי,
    אני עובדת במקום עבודה שלי כבר שנה ושמונה חודשים.
    אז ממנה שאני מבינה שבמידה ואני לא מספרת לה עד חודש חמישי היא לא יכולה לפטר אותי.

תודה
    מלי

שיהיה יום טוב ורק בשורות טובות.
  • היי ,
    אם לא תספרי לה עד חמישה חודשים היא יכולה לפטר אותך בתואנה שלא ידעה שאת בהריון ולכן אין קשר בין הפיטורים להריון , מכיוון שאת עובדת שם מעל שנה אני לא סיבה מדוע לא לספר לה עכשיו וכך תהיי מוגנת  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה