הפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני נועה וההודעה היא בנוגע לחברה שלי.
    חברה שלי הפילה את התינוק שלה בשבוע חמישי ומאז היא בדיכאון של ממש.
    מה לעשות עם זה? איך אני יכולה לעזור ומה בנוגע לטיפול כלשהו?
    היא לא מעוניינת ללכת לרופא וזה הדבר הבעייתי.

הרבה תודה,
    נועה.
עמוד 1

• שלום נועה,
    צר לי על חברתך ולצערי אני גם מכירה את הנושא מקרוב.
    לפני 3 חודשים עברתי הפלה בשבוע 6 וכעת אני ושב בהריון אך ככל הנראה הוא לא מתפתח.
    כל מה שאני אגיד כאן לא יקל על הכאב או הבכי.אפילו אישה שעברה את זה לא תוכל.
    חברתך חייבת לנסות להבין שהכל לטובה וכשזה יגיע זה יהיה מושלם ללא כל קושי או מכשול.
    היא הרי לא הייתה רוצה שחס וחלילה זה יקרה בשבוע יותר מתקדם ו/או יתגלה שיש מום.
    הגוף בסה"כ פולט החוצה את מה שלא היה בסדר.
    בקשר לרופא...היא חייבת לבצע מס' פעמים אולטרסאונד לוודא שלא נשאר כלום.
    וגם היא צריכה לעשות בדיקות דם לבטא ולראות שהיא התאפסה (מתחת 10 זה אומר שזה התאפס).

מקווה שקצת "הקלתי".
    שיהיה לה המון בהצלחה.
  • היי נועה...

כ"כ מבינה את חברתך, גם לי הייתה הפלה באופן טבעי בשבוע 5 בערך וזאת לאחר טיפולי פוריות, תביני את ערך הכאב.

כמו שכבר רשמו ..עדיף בשלב זה ולא מאוחר יותר.

חברתך חייבת להיבדק ולבדוק שהבטא מתאפסת וזאת ע"מ שלא תהיה חלילה איזה בעיה שיכולה להקשות על הקליטה הבאה שלה להיריון.

דברי איתה ותסבירי לה שהכל זה לטובה ותתעקשי שהיא תיגש להיבדק.

שיהיה לה המון בהצלחה בהיריון הבא...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה