לקראת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום הזכרון לשואה, רציתי לפתוח שרשור שישאר פתוח...
    הידע הקיים היום, מספר על כמיליון וחצי ילדים שנקטלו במיתות משונות ואכזריות בתקופת השואה בארצות שונות.
    הם היו בכל מיני גילאים, בכל מיני גדלים...
    חלק נטבחו בתאי הגז. חלק נרצחו בניסיונות בריחה. חלק גוועו אט ברעב אכזרי במיוחד. חלק דעכו ממחלות זיהומיות (דיזנטריה ושות') שונות שפשטו בגטאות כאש בשדה קוצים. וחלק מתו כי לא היה שם אף אחד שידאג להם, כי הוריהם כבר הולכו כצאן לטבח...
    מיליון וחצי.
    כנסו לקישור מעניין, שמספר קצת על חיי הנשים והילדים בתקופת השואה (המקור: אתר יד ושם):
    http://www1.yadvashem.org/yv/he/exhibitions/spots_of_light/motherhood.asp

12 ילדים מתוך המיליון וחצי היו אחיהם ואחיותיהם של סבי.
    הם היו 13. נותרה 1. בשנת 48' היא הגיעה לפה, ויצרה נצר חדש לשושלת שלעולם לא תישכח...
    ואני?... אני אמרתי תמיד שיהיו לי 4... 1 עבור כל שליש ממספר אחיה ואחיותיה שאפרם נותר טבוע באדמה המקוללת של אושוויץ-בירקנאו...

אתן (ואתם) מוזמנות לספר...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
1 תגובות
עמוד 1
  • שרון יקרה..
    אני תמיד יותר מנהנת לקרוא ולהשכיל מדברייך על גבי הפורום...למרות שאני לא משתתפת פעילה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה