צווחות בגיל חמישה חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    זו הפעם הראשונה שאני פונה עם שאלה לפורום כי אני די מיואשת ולא יודעת מה לעשות.... :)
    בני בן 5 חודשים ניזון מהנקה עם תוספת של תמ"ל (כי לאחרונה אין לי מספיק חלב) התחיל לאחרונה לצווח...(תקופה של שבועיים בערך) זה התחיל כקטע חמוד שהוא כביכול מגלה את הקול שלו ומופתע ומבסוט מהעניין הזה, אבל מתפתח לסוג של הרגל שמציק גם לנו וגם לעצמו.
    הבעיה היא שלאחר כמה זמן של צווחות הוא מתחיל להתעצבן ולבכות.
    למיטב הבנתי, הצווחות לרוב אינן קשורות לעייפות או רעב. ייתכן וזה שיניים..
    אני משתדלת להסיט את תשומת ליבו למשהו אחר, כדי לעצור את הצווחה עוד בהתחלה, אם זה על ידי שינוי תנוחה, מיקום, דיבור רגוע, שיר, מוסיקה וכו'. לפעמים זה מצליח ולפעמים לא כל כך.
    אני מודאגת מכך שלא יפתח הרגל לצווח באופן כללי ובכדי לקבל תשומת לב.
    במקביל לזה הוא התחילו התעוררויות תכופות יותר בלילה ופרקי זמן קצרים יותר במשך היום.
    חשוב לי לציין גם כי יש לו שגרה די טובה וקבוע מבחינת שעות האכלה, פעילות ושינה כבר מגיל חודש.
    האם זו תופעה ידוע? האם יש דרכים טובות ויעילות יותר להתמודד עם זה?
    האם פשוט צריך להמתין וזה יעבור?

אני מאוד מאוד אשמח לקבל מידע, עצות וכל דבר שיעזור..

המון המון תודה!

נטלי
1 תגובות
עמוד 1
  • עבר??
    הכי טוב להתעלם..לא מהילד אבל מהצווחות
    בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה