אטרקציות באילת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אנחנו נוסעים סופ"ש לאילת מה אתן מציעות לעשות עם ילדה בת שלוש וחצי ושנה וחצי שיהנו ויהיה להן כיף...מצפה תת ימי מתאים?מבחינת גילאים?
7 תגובות
עמוד 1
  • היינו עם שקד ביום שישי במצפה התת ימי, הוא ממש נהנה!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• הי
    אני מקווה שזה לא מאוחר מידי, אבל הנה לינק עם רשימה של אטקרציות באילת שיכול לעזור. נדמה לי שזה הלינק הרשמי שלהם
    תיהנו http://www.redseaeilat.co.il/what-to-do/eilat-attractions/
  • מה עם שייט באילת?
    יש גם כאלו ששטות לאט לילדים. הילדה הקטנה שלי מאוד נהנתה שעלינו על ספינה בפעם הראשונה...
  • ללא ספק ריף הדולפינים..הייתי שם לפני שבועיים עם הקטנה בת השנתיים והני בן ה6..לא מוותרת על הריף
  • ביום שישי האחרון היינו ב - ice space בטיילת באילת. מקום מגניב לגמרי! חום של 40 + מעלות בחוץ, ואת נכנסת, נותנים לך מכנסיים, מעיל, נעליים חמות וגרביים, ואת נכנסת לחלל קפוא - תרתי משמע, הכל עשוי מקרח: הריהוט, הקישוטים... בטמפרטורה של -18 מעלות, אם זכרוני אינו מטעני...
  • ההודעה הזו מלפני יותר משנה שהוקפצה במטרות פרסום

• זו הודעה מלפני שנתיים
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה