שאלה על הנקה. חדשה כאן, מהפורום השכן של תמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ילדתי לפני כשבועיים
    אני אף פעם לא יודעת כמה זמן עליי להניק ואם יש לי חלב מספיק ואם הוא שבע..
    תמיד אחרי כשעה של הנקה חצי חצי
    אני עוד צריכה להאכיל אותו מנה של מטרנה (60 מ"ל) אם לא יותר...
    אני ממש לא יודעת איך לגרום לו לאכול רק הנקה.
    הבנתי שיותר מ20 דקות בכל שד זה עבודה מיותרת
    איך הם שבעים ככה??
    כמה באמת צריך להניק?
    כמה אני צריכה לאכול בשביל שיהיה חלב מזין?

המשקל שלו כיום כשלוש וחצי קילו-4 (צריכה לשקול אותו)
    הוא נולד 3 .600

אודה לכן אם תענו לי על שאלתי
    זה דיי דחוף....

תודה ויומקסים!!
    כולנו הילדים של אבא בשמים
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך ומזל טוב!!!

יש הרבה בלבול אצלך ואנסה לסדר לך את הדברים

• היי יקירה ,
    בשלב זה התינוק אמור לינוק בין 8-12 ארוחות ביממה , לא בהכרח בסדר קבוע , קחי גם בחשבון שככל שהימים חמים יותר היניקות יכולות להיות קצרות יותר ולעיתים תכופות יותר , נראה כי נכנסת למעגל שמצריך בקבוק עם תוספת , אני לא בטוחה שאכן יש צורך, אבל כדאי לבדוק זאת עם מדריכת הנקה , וגם אם אין יש צורך להוריד בהדרגה , האם הוא מקבל בכל ארוחה תוספת או רק בחלק מהארוחות ? יכול להיות שאת מפרשת את הבכי או יוסר השקט כרעב.. ולתינוק יש רפלקס מציצה שאומר שהוא ישאב כל מה שתתני לו כל עודהוא יכול להינעל עליו והוא מטפטף מהבקבוק ישר לפה :) כדאי להתייעץ .. חבל , יש תונקת שמספיקה להם גם יניקה של רבע שעה לשלוש שעות זה משתנה מאם לאם ותינוק לתינוק וגם לפי שעות היממה ,
    העצה הטובה ביותר שאוכל לתת לך היא לקחת נשימה עמוקה ולפנות למדריכה ,
    לגבי כמות. חלב את יכולה לחשב : משקל התינוק כפול 150 =לכמות הנוזלים ביממה , לחלק את זה לשמונה ארוחות יהיה = לכמות ארוחה פלוס מינוס .
    עדכני אותנו :) 

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה