הפרשה דמית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד״ר שלום
    שבוע 29 במעכב הריון בסיכון בשל המטומה משבוע 8. הבוקר בניגוב הופיע הפרשה שונה מהרגיל חום/צהוב נוטה לורדרד אבל ממש לא אדום. הרופא שלי אמר להגיע למיון כאשר יש דימום יותר מוסת. אך אני דואגת!! ביום א׳ יש לי מעקב במרפאה.. האם להמתין או פשוט ללכת להיבדק במיון כבר עכשיו?? אני לחוצה זה הריון ראשון. בנוסף, אני מרגישה תנועות עובר אך די למטה באזור הבטן התחתונה מאוד.
    בברכה,
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

נשמא לי כי מדובר בהפרשה שאיננה מדאיגה, אך ברור שללא בדיקה והסתכלות ישירה אינני יכול לדעת במה מדובר ולהרגיע אותך באופן מלא. לכן, נראה לי שכדאי לגשת ולהבדק

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה