היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות מישהי יודעת כמה זמן אחרי גרידה אמור להמשיך דימום? אני 5 ימים אחרי גרידה בעקבות דופק שפסק בשבוע 10 עדיין יש דימום קל מתי הוא אמר להפסיק?
5 תגובות
עמוד 1
היי ורד בדרך כלל הדימום לאחר גרידה נמשך 10 ימים ככה זה היה אצלי כשעברתי גרידה.תרגישי טוב ו בשורות טובות
אצל כל אחת זה אחרת.. אני עברתי הפלה עם מטוטרקסט בשבוע 8, דיממתי שבועיים... תעקבי אחרי הדימום ותראי שהוא לא מתגבר. תרגישי טוב
לאחר גרידה הדימום אמור להפסיק לאחר 8 ימים. אם לא תחזרי לבדיקה.
אצלי לפני 7 שנים (אני בחיים לא אשכח) עברתי גרידה בגלל הפלה טיבעית בשבוע 9 והדימום אצלי המשיך מעבר לשבוע. חזרתי לבדיקה ואז גילו שהגרידה לא בוצעה כראוי, ונאלצתי לעבור גרידה חוזרת.
אני לא רוצה להפחיד חס וחלילה אבל צריך לשים לב. צריך רק לחייך!
ורד יקירתי, אני מקווה שהתאוששת טיפה אחרי כל מה שעברת... התגעגענו אלייך מאוד, מקווה שתחזרי לקבוצה בקרוב " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
שיר את פשוט מקסימה! אני גם מאוד מתגעגעת ... יש ימים טובים יותר ויש פחות אבל אני עדיין מלאה תקווה להריון נוסף בע״ה ברגע שאני אתאושש מבטיחה לחזור! מקווה שכולכן בסדר עם הריון תקין ועגלגל! נשיקות