אחרי הפלה עם מטוטרקסט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

אוף, היה קשהההה.... אני חייבת לפרוק.
    אני נשואה חודשיים.. ישר אחרי החתונה נכנסתי להריון, כמו שתכננו..
    אבל הוא התפתח מחוץ לרחם ונאלצתי להתאשפז ולקבל זריקת מטוטרקסט כדי למוסס אותו.
    קיבלתי אותה, דיממתי, הבטא ירדה יפה...
    לא היה קל, אבל הצוות של בית חולים בני ציון במחלקת נשים היו נהדריםםם...וכ''כ תומכים ומבינים, הייתי בהלם. ו
    אבל עדין הריקנות הזאת... שאני מרגישה עכשיו.. כאילו.. כל הציפיות התנפצו, כל החלומות.. ההרגשה של להיות בהריון, אפילו שזה היה רק בהתחלה... אוףףף..
    בעלי היה איתי באישפוז.. קצת קשה לי לפרוק איתו כי הוא ישר דוחף את עצמו (את חושבת שלי לא קשה? ההריון היה גם שלי...) ואין לי כוחות מיותרים להסביר לו שאצלי זה קצת שונה מאצלו, עם כל הרצון הטוב שלו להשתתף בצערי..
    אז החלטתי לרשום כאן

זהו... פרקתי...
    תודה על ההקשבה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי,:)
    קודם תיקחי הכל באהבה...כי כל מה שקורה קורה לטובה...
    אני גם לפני כמה חודשים הייתה לי הפלה וחשבתי שחרב עליי עולמי...ובכיתי ...אבך הבנתי שלבכות זה לא יעזור לי ושאני צריכה להחזיר אליי בחזרה את האובדן שלי כי באמת הרגשתי ריקנות... חודשיים לאחר מכן נקלטתי שוב והנה עכשיו ברוך ה' אני בהריון...
    אז באמת תצאי מהבאסה למרות שקשה....
    מאחלת לך בהצלחה ותדעי שכל עקבה לטובה....
    חג שמח:)
  • היי, מקסימה
    תודה על התמיכה וההבנה.
    מצטערת לשמוע על מה שעברת
    איזה יופי שאת שוב בהריון! באיזה שבוע?
  • בכיף מותקק:)
    שבוע 9 ....
  • וואו, שבוע 9! נהדר. שימשיך מהמם, תקין ובריא!
    שבת שלום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה