לכל בעלות התמי 4 ...שדרוג...כדאי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו תמי 4 קרוב ל3 שנים..מאוד מאוד מרוצים...לנו יש את מכשיר הפמילי הצבעוני שבזמנו הציעו..
    היה מאוד נוח ועדיין נוח גם עם ינאי להכין בקבוקים עם המיקס...
    טעים לשתות את המים (לדעתינו)...
    אבל מה..3 שנים והזמן עשה את שלו..המכשיר בלוי..סדוק..מפוצץ אבנית איפה שרק לא תרצו..מלא כתמים שאני לא יכולה להוריד של עובש....
    ועכשיו יש את העניין הזה של הטרייד אין ללקוחות קיימים למכשיר החדש שלהם...
    סהכ אם מסתכלים על העלות..זה יעלה 99 לחודש במקום ה69 שאנחנו משלמים כרגע (על החלקיםשמגיעים ועל הביטוח)...
    פתאום בעלי עשה חושבים ואמר...בואנה זה לשלם בחודש 100 שח על מים! ים כסף...וינאי לא ישתה בקבוקים לנצח..הוא כבר הולך וגדל...אז האם זה משתלם?
    אני מנסה לעשות חישוב על כמה ילך לנו בערך על מים מינרלים וכל מיני חסרונות אחרים כמו לסחוב את זה מהסופר..לאחסן בבית ואחכ להיסחב עם זה למיחזור כל הזמן..

עשיתי חשבון של4 נפשות כמונו ילכו בערך 2 שישיות שבוע..כמה עולה שישיה של מים? נראה לי זה יוצא קרוב לעלות של תמי 4 לא? ומי ברז אין מצב בחיים לא אשתה ולא שתיתי...נגעלת..
    מה דעתכן על פרץ הקמצנות שתקף את בעלי פתאום? מוצדק? איך זה אצלכן?
17 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי, זה בכלל לא קשור לכמה בקבוקים ינאי ישתה... המכשיר משמש את כל הבית...
    לי יש תמי 4 כבר שנה וחצי ואני מאוד מרוצה...!!
    רק לדאוג שלא יגמרו המים, לקנות, לאפסן וכו'... מי אמר שזה יותר זול??
    אם המכשיר שלך בלוי אז כדאי לשדרג ואם אני לא טועה יש אחריות לחלקים - תבדקי עם מחלקת שירות...
    אני רק לא מבינה למה ללקוחות קיימים מוסיפים עוד 30 ש"ח..??? כבר עדיף לקנות חדש ולשלם 69, לא??
    מקווה שעזרתי יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אנחנו עכשיו שוקלים לעשות ברז של תמי 4 אז אני לא יודעת לגבי הפמילי....

אבל שישיה אפשר להשיג ב- 10 ש"ח (ומעלה), ככה ששתי שישיות בשבוע יכול להיות יותר מ- 80 ש"ח בחודש....

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• בתור אחת שניסתה לחסוך ובעלה לשעבר טען שזה לא כדאי,נתקעתי לא פעם בלי מים בבית עם הילדים ...
    ברגע שנפרדנו גם כשלא היה לי תקציב בכלל קניתי את התמי 4 .
    החיים אחרים לא שווה לחסוך ועוד על מים .
    תחליפו או תקנו חדש תראו מה משתלם יותר ...
    לדעתי בזה לא חוסכים .הרבה יותר פשוט ככה .
    לא נוח לקנות להיסחב ולזרוק את הבקבוקים.. אגב זה גם יותר נוח
    מבחינת זה שיש לך מים חמים בצורה מידית לקפה או לבישול ...
  • לפי דעתי, מבחינה כלכלית זה אף פעם לא ישתלם! אבל יש את עניין הנוחות והשאלה היא עד כמה מוכנים לשלם עבור נוחות.
    לי יש תמי 4 מזה כחודשיים פחות או יותר ואין ספק שזה נוח! מכל הבחינות... אני משלמת על הפרימו 70 ש"ח לחודש וזה מחיר שאני מוכנה לשלם עבור הנוחות.

למה לקוחות קיימים צריכים לשלם יותר???
  • תודה לעונות...
    אחריות לחלקים יש...אבל גם איש השירות שהזמנו בזמנו לא יכל לתת לנו פתרון לבעיה ..הוא עשה ניקוי ונשאר עדיין אבנית קשה מאוד שנראית כמו עובש..
    ההבדל הוא שבפרימו החדש הפייה יוצאת החוצה ואפשר להשרות אותה בחומץ בניגוד למכשיר הזה שאפשר לעשות רק ניקוי חיצוני ויש גבול כמה שניתן לנקות
    אין ספק שגם מים מינרלים זה לא עסק זול ואפילו מעיק וצודקת מי שציינה שגם על נוחות משלמים...את זה לקחנו בחשבון
    אורלי...את אמנם משלמת 70 שח על המכשיר אבל כשתצטרכי לקבל את החלקים אחת לתקופה תצטרכי לשלם עליהם בנוסף...ואנחנו לא..זה כבר כלול ב99 וזה יוצא יותר זול ..זה ההבדל

בכל אופן כבר הזמנו את ההתקנה ועכשיו נותר רק למצוא מישהו שירצה לקחת את המכשיר שלנו...כי חבל לי להחזיר אותו לתמי 4 אחרי שהוא כבר שלי

• אין ספק שהם יקרנים אבל מצד שני זה נוח , היה פעם שהייתה לי נזילה וחיכיתי איזה יומיים שיבוא הטכנאי וזה היה סיוט כל הקטע עם המים החמים ובכלל.
    שימי אותו ביד שתיים יהיה מי שיקנה אותו בסוף
  • שנים שתיתי רק מי עדן, לא הסכמתי שום דבר אחר, גם לא נביעות או שאר מתחרים. רק מי עדן.
    ואז השרות לקוחות שלהם עלה לי על העצבים (שונאת שרותי לקוחות
  • יש לי תמי 4 כבר 4 שנים
    יש לי את המכשיר הפמילי הכתום...

היה אצלי טכנאי בשבוע שעבר כי היה לי נזילה
    והוא תיקן אותה כמובן בחינם באחריות שלי

אבל
    ביקשתי ממנו להחליף לי את כל הפיה, כי גם אצלנו היתה אבנית
    ושילמתי רק 120 שח ועכשיו הפיה חדשה!!!

תחשבי על זה...
    לא הייתי מוותרת על המכשיר , אני מאוד מרוצה!!

• נראה לי שגם אני אחליף פיה... זה שווה 120 שח.. האבנית מוציאה אותי מדעתיייייי

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!

• היי,
    גם אנחנו חשבנו לשדרג אבל זה פשוט מוגזם המחיר שהם דורשים
    אז פשוט עשינו רענון למכשיר הקיים
    החלפנו פאנל, החלפנו פיה ומגש
    נראה כמו חדש!!!
    פשוט לשמור יותר על נקיון הפיה, שלא תצטבר אבנית וזהו!
    לא צריך יותר מזה!!!
  • אצלי המכשיר שבור בבסיסו..איפה שהרגליים שעליהם בעצם הכל עומד...
    יש שם סדק ענקי..וזה לא תופס באחריות

אין הוא כבר על ערש דווי
  • גם לי יש תמי 4 כמה וכמה שנים מרוצה מאוד

אני שידרגתי לפניי כשנה לא החלפתי מכשיר
    אלה את שניי הפנלים בצדדים שינתי צבע
    וגם החלפתי פיה והיתעקשתי שיתנו לי גם במתנה את המיגרה
    וממש כמו מכשיר חדש
    אני מרוצה מימנו לא רואה טעם להחליף למכשיר השני .
  • למה 99 בחודש? החלפת מסננים זה 200 ומשהו שח בחצי שנה...+ החלפת נורה פעם בשנה גם משהו סביב 200...זה 600 שח בשנה יש נגיד עוד ביטוח?

בדיוק לפני שבוע אבא שלי לקח את הפרימו עם שירות כולל הכל ל-3 שנים ב87 שח לחודש...אז למה 99 אם המכשיר הוא שלך?

בגדול..יש לי את הפרימו קרוב לשנתים ואני סופר-מרוצה זה לא רק לשתיה, אני גם מבשלת עם זה

• המחיר הזה כולל בתוכו בטח אחריות ומנורה ומסננים ל 3 שנים אם כן זה משתלם
  • יםעת..אבא שלי לקח ב87 שח ל3 שנים הכל כלול כולל המכשיר
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי adi133

לדעתי, זה בכלל לא קשור לכמה בקבוקים ינאי ישתה... המכשיר משמש את כל הבית...
    לי יש תמי 4 כבר שנה וחצי ואני מאוד מרוצה...!!
    רק לדאוג שלא יגמרו המים, לקנות, לאפסן וכו'... מי אמר שזה יותר זול??
    אם המכשיר שלך בלוי אז כדאי לשדרג ואם אני לא טועה יש אחריות לחלקים - תבדקי עם מחלקת שירות...
    אני רק לא מבינה למה ללקוחות קיימים מוסיפים עוד 30 ש"ח..??? כבר עדיף לקנות חדש ולשלם 69, לא??
    מקווה שעזרתי יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!

adi
  • ממליצה על טכנאי תמי 4 מחברת my water
    שירות מקצועי ואדיב, שלא נדבר על מהיר.
    טכנאי תמי 4

adi
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה