החזקת המוצץ בשינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי בת 8 חודשים כמעט
    וכבר כ3-4 חודשים שמתי לב שהיא אוהבת להירדם כאשר היא מחזיקה ביד שלי ( או של בעלי) לא בכל הרדמה אבל ברוב ההרדמות.
    עד עכשיו נתתי לה יד ועזבתי לאט לאט אבל בחודש האחרון נתתי לה להחזיק מוצץ על מנת שתוכל להירדם גם כשאני לא בחדר וזה אכן מצליח. היא מחזיקה ומשחקת עד שהיא נרדמת....

אבל האם ההרגל הזה תקין? כלונר זה בסדר שאני בכלל נותנת לה להחזיק מוצץ?

1 תגובות
עמוד 1
  • הי מיכל.
    זה מצויין. מה שקרה כאן בעצם, הוא שהיד שלכם הייתה התנאי של בתך להרדמות. כלומר: היא הייתה זקוקה למשענת חיצונית על מנת להרדם.
    בחודש האחרון, לימדת אותה בעצם להרדם באמצעות תנאים שהיא מספקת לעצמה. בדרך זו, היא יכולה להרדם בכוחות עצמה, מבלי שהיא נזקקת לכם.
    כמה טיפים לגבי המוצץ:
    ממליצה לשים כמה מוצצים במיטה כדי שיהיו נגישים לה
    כאשר היא מתעוררת באמצע הלילה וזקוקה למוצץ- ממליצה לשים לה אותו בכף היד ולעזור לה להביא אותו לפיה, על מנת שתלמד לקחת אותו בעצמה (וכך גם במהלך היום).

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה