שק חלמון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חדשה כאן ובכלל בהריון ראשון...
    היום הראשון למחזור היה ב 16.2 ובמהלך בדיקת הזקיקים לקחתי פיוריגון .
    ב 4.3 הזרקתי אוביטרל ועברתי שתי הזרעות ב 5 וב 6 למרץ.
    ב19.3 בדיקת בטא 125 וב 22 בטא 490.
    לא נעשתה כוד בדיקת דם.. ביום רביעי הייתי באולטראסאונד ושם נצפה שק הריון+ שק חלמון 8*4 וגופיף צהוב בשחלה השמאלית בגודל של 25 מ״מ. לא נצפה עובר...
    כשנכנסתי לרופא לאחר הבדיקה לא כל כך הצלחתי להבין מה המשמעות של הנתונים הללו ונאמר לי לחזור על הבדיקה בעוד ב 8.4 .
    מאז אני נורא מבולבלת מצד אחד אין לי סימני הריון מובהקים כמו הקאות או בחילות או גודש בחזה. מה שכן העייפות מטורפת ויש קצת עצירות....
    רציתי בבקשה לדעת אם הממצאים תקינים והאם יש סיכוי שההריון ימשיך להתפתח ולהיות תקין????
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב
    לפי התאריכים שמסרת, ביצעת בדיקת א"ס בשבוע 5 (ממועד הביוץ + שבועיים כי גיל הריון מחושב מהוסת). בשבוע כזה בהחלט יתכן שלא נראה שק הריון
    ההמלצה של הרופא שלך מאוד נכונה - לחזור על הא"ס לאחר כשבוע - חלק אפילו יאמרו שבועיים.
    אין מה לדאוג לגבי סימני הריון - לכל אישה סימני ההריון היחודיים שלה. עייפות היא סימן מאוד שכיח. לגבי הבחילות - רק להגיד תודה שאינך סובלת מהם.

בהצלחה
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה