זירוז לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 41+5 ואין התקדמות ללידה.
    לא מרגישה צירים. לא כלום.
    הייתי רוצה לדעת איך אפשר לזרז עניינים מלבד כל השיטות הרגילות שכבר ניסיתי אותם.
    בבקשה, עזרה.
    אזלו הכוחות.
    תודה.
5 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה ,
    אין לי מושג מהן הרגילות שניסית ..
    אבל תוכלי לנסות דיקור וטיפול רפלקסולוגי , או לחיצות בנקודות שיאצו , עיסוי וגירוי הפטמות , הליכה ובעיקר בעיקר מחשבה חיובית והזמנה של הלידה , לפעמים פחדים או חוויה מסויימת עוצרת אותנו מלהתקדם , שווה לבחון עם עצמך האם קיים איזה חשש המקביל לרצון ללדת .. ולנסות לפרק אותו ע״י מחשבה או בעזרת מטפל למשל בדימיון מודרך או פסיכודרמה.

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • שלום.

מסיבות רפואיות אאלץ ללדת ע"י זירוז.

הרופא שלי נתן לי שבוע לנסות שיטות טבעיות שאם לא יעבדו- יאלץ לתת לי פיטוצין.

אשמח לשמוע איזו שיטה הכי מומלצת מבין השיטות הבאות:

1. רפלקסולוגיה
    2. דיקור סיני
    3. שיאצו
    4. מסאז'

והאם יש המלצה למי ללכת כבור טיפול שכזה - בירושלים.

תודה מראש!!

רחל
  • לשלב הכל יחד,
    עיסוי המשלב רפלקסולגיה ושיאצו אצל מטפלת מוסמכת וגם לנסות דיקור או מוקסה , מחשבה חיובית ובהצלחה :)
    עדכני אותנו :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • יש המלצה למטפלת באיזור ירושלים?

רחלא
  • אני לא מכירה באיזור ירושלים , אבל למכללת רידמן יש סניף , תוכלי לפנות אליהם ולקבל המצלה על מטפלים שהם הכשירו , אני מאמינה שתמצאי :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה