שנת לילה עם הפסקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    ביתי בת שבעה חודשים. לפני כחודש העברנו אותה חדר והתחלנו להרגיל אות להירדם לבד ללא עזרה של יד וקולות.

הבעיה כיום היא שהיא מתעוררת בסביבות 3.5-4 ונמרבת לחזור לישון. היא מקבלת אוכל, אני יושבת לידה מנסה טפיחות וקולות אבל שוםם דברר. אחרי כחצי שעה אני נשברת ולוקחת אותה למיטתי.

מה אפשר לעשות בכדי שתמשיך/ תחזור לישון במיטתה?
1 תגובות
עמוד 1
  • הי
    הכיוון שלך נכון מאד. מה שאפשר לעשות כדי שתמשיך / תחזור לישון- הוא להמשיך בעקביות רבה לעשות בדיוק מה שאת עושה- לשבת לידה, לטפוח עליה ולהשמיע קולות עד שהיא נרדמת, גם אם זה אורך זמן. ככל שתהיי יותר עקבית, משך הזמן ירד בהדרגה.
    כאשר את מחליטה ללמד את בתך להרדם חזרה בכוחות עצמה, השתדלי שלא להוציא אותה למיטתך- כדי שלא תתבלבל ותקבל חיזוקים לסירוגין. לאט ובהדרגה, תוכלי להפחית גם את הקולות והטפיחות ורק לשבת לידה.

לצערנו ההורים, אין קסמים בשינה. על מנת ללמד ילד להירדם בכוחות עצמו, נדרשת מאיתנו המון סבלנות ועקביות. מה שמעודד הוא, שכל ילד יכול ללמוד לישון בסופו של דבר (במידה ולא מדובר בסיבות פיסיולוגיות כמובן ולא נשמע לי שזה העניין...)

בנוסף, ממליצה לשים לב שבתך מקבלת את כמות שעות השינה המומלצת לגילה: כ- 11 שעות בלילה וכ- 3 שעות ביום (המחולקות ל- 3 פרקי שינה). ממליצה להשכיב כשעתיים שלוש לאחר שמתעוררת בכל פעם (ובבוקר ובערב לשמור על מרווחים קטנים יותר אפילו).

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה