ושוב חזרה להילה...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

הילה בת 3.5 שנים, לא גמולה בלילה.
    (ביום חמישי אני ועומר רבנו ריב קצת גדול והיא חזרה לפספס ביום, אבל אני בטוחה שזה יעבור עד מחר - זה רק מה שמראה לנו שהילה היא ריגשית מאוד וכל דבר משפיע)

אבל חזרה לעניינו -
    היא ישנה עם תחתול בלילה וזורקת אותו בבוקר לבדה,
    אבל היא מתנהגת כאילו היא לא עושה פיפי בלילה...
    אני אומרת לה "ויי כמה פיפי עשית"
    והיא מחייכת ואומרת לי "לא עשיתי פיפי בלילה"

עכשיו - בפסח אני רוצה להתחיל לגמול אותה מהתחתול בלילה,
    ואיך אני אמורה לעשות את זה עם הילדה בכלל לא מבינה שהיא עושה פיפי?

אחרי שהחלה לפספס בלילה, אחרי הוירוסים והבלאגן ההוא (בדצמבר), היה לי הרושם שהיא בכלל לא בקטע של להגמל. האם לחכות עם הגמילה למועד אחר? מאוחר יותר?
    כאמור - היא רק בת 3.5...

---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
3 תגובות
עמוד 1
  • היי רעותי,
    חייבת לשאול אותך - עברו יומיים מאז שכתבת את ההודעה, הפספוס ביום באמת "עבר עד מחר"? (כלומר - עד אתמול?)
    סתם, מסקרן אותי...
    לגבי הגמילה בלילה:
    תראי, אני חייבת להגיד שגיל 3.5 הוא בהחלט לא גיל מאוחר. עם זאת, זהו גיל ראוי להתחיל לעשות בו ניסיונות גמילה אמיתיים גם בלילה.
    כתבת שאת רוצה להתחיל אחרי פסח. זה נראה לי זמן טוב, מבחינת מזג האויר - שמתחמם.
    יש ילדים שעצם לבישת התחתול מבלבלת אותם וגורמת להם "לא להבין שהם עושים פיפי" - שהרי הם נשארים יבשים, נקיים וריחניים...
    אחרי פסח עשי ניסיון של כמה לילות - ותני לה לישון עם תחתונים "כמו ילדה גדולה". רק כך תוכלו להבין, שתיכן, האם באמת הילה "לא מבינה שהיא עושה פיפי" - כי את התחתונים אי אפשר פשוט להוריד וזרוק לפח... תחושת הרטיבות נשארת, הריח נשאר, וכך גם הסדין הרטוב.
    זה יכול להיות מפגש מעניין (אם כי דורש עבודה מצידך) בין הילה לבין ההבנה שלה לגבי עשיית פיפי בלילה.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • היי שרון -

כן, הפספוס עבר עד מחר.
    (יום ראשון)

---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
  • תודה על העדכון, רעות.
    שרון שמש
    M.Sc