עיסוי פרינאום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בסוף שבוע 35. עד כמה שידוע לי זהו הזמן להתחיל עיסוי פירנאום. העיניין הוא שהעוברית שלי מתעקשת להיות עכוז ולא מתפכת. הדולה ששכרנו אמרה שאין טעם לעשות עיסוי כל עוד העובר במיצג עכוז... כי כנראה שאני צפויה לעבור קיסרי... אבל אני עדיין רוצה להאמין שיש סיכוי שהיא תתהפך אז אולי בכל זאת להתחיל עיסוי?

5 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי תוותרי, גם כי זה דיי מבאס לעשות,
    גם כי לא תמיד עוזר(חתכים זה משהו שקורה בלידות ודרך אגב זה לא כזה נורא),
    וגם כי את אומרת שכנראה יהיה קיסרי...
    אז למה להתענות סתם....
    אם יהיה בסוף לידה רגילה(ב"ה)
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• כן.. זה בהחלט תהליך לא מהנה במיוחד...
    תודה, אשכולית.
  • ואני דוו בעד מחשבה יוצרת מציאות .. אם את מעוניינת , אני כן הייתי מציעה לך להתכונן ללידה רגילה וגם להכין עצמך נפשית לקיסרי , לנסות במקביל , דיקור להיפוך ותרגילים לברר על היפוך ידני חיצוני ולחשוב חיובי :)
    אגב , העיסוי אכן לא כיף גדול... 

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • אני מאוד משתדלת לחשוב חיובי אבל המחשבה על קיסרי מדכאת אותי נורא... עשיתי טיפול ברפואה סינית וזה לא עזר.
    לגבי היפוך חיצוני, אני חוששת מהעניין. אולי יש סיבה למה העוברית מתעקשת להיות במיצג עכוז... אולי אני אגרום לה נזק אם אני אעשה היפוך חיצוני...
    עברה לי אפילו מחשבה בראש על לידת עכוז טבעית אבל זה נראה יותר מסוכן מכל דבר אחר מכיוון שאין רופאים שיודעים לעשות את זה וגם יש לזה סיכונים מאוד גבוהים לפגיעה בעובר או באימא.
    בקיצור לחשוב חיובי לא ממש יוצא לי לאחרונה... אבל אני משתדלת...
  • לשוב חיובי ואופטימי זה חשוב ובריא ! אך יחד עם זאת גם להיות הגיוניים ומציאותיים לכן יחד עם המחשבה החיובית וההכנה ללידה כדאי להתכונן גם לניתוח קיסרי , ללמוד על התהליך ולמה לצפות ולהתארגן בהתאם .. ולזכורהשמה שלא יהיה בסופו של דבר מה שחשוב זו אמא בריאה ותינוקי בריא ! שתהה לידה קלה איך שלא תהיה !

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה