הפלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי שמי קרן אתמול עברתי הפלה שניה בשבוע 21 פסק הדופק ליפני שנה בול הפלה שבוע 16 פסק הדופק מה שלא ברור לי במיוחד בהפלה הזאת שכול הבדיקות יצאו מעולות אז נשאלת השאלה איך פוסק לו הדופק ולאף אחד אין תשובה אולי מישהיא כן יודעת ויכולה לשתף אותי גם במידע ההריון הזה היה מצויין חוץ מחוסר ברזל ואנמיה גבולית לא היתה לי בעיה ובכול זאת ואני מתה על הרופאים או האחיות שמנסים להיות נחמדים והתשובה שלהם זה היה עובר עם מום אז איפה המום התחבא עד עכשיו עם כל הבדיקות שעשיתי לא היתה בעיה קטנטנה שהעידה על מום ובכול זאת
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום קרן
    צר לי על אובדנך, תהיה חזקה
    אני גם עברתי הריונות שבשלב מסויים פסק הדופק הלכנו לעשות בדיקות וגילו בבדיקת קריוטיפ (בודק כרומוזומים) בעיה כרוזומאלית מה שגורם לבעיה של כרומוזומים בעוברים והם מפסיקים להתפתח. תודה לאל יש לנו פתרון לבעיה עכשיו אנחנו רק מנסים לשהיא תעבוד. אני בטוחה שימליצו לך לעשות גם בדיקת קרישיות
    בהצלחה
  • הי ליידי תודה על התגובה מקווה שימצאו ויגידו לי משהוא בהפלה הראשונה קיבלתי נאדה מהם ניראה הפעם כי זה בכול זאת עובר מפותח יותר רק נורא מעניין אותי איזה פיתרון יש אני רוצה לקבוע תור לשבוע הבא ומהבדיקה הפתולוגית לא נקבל תשובה עד חודשיים אז מה להגיד לרופא נשים ????? מודה לך מראש אם הגבת לי על הנושא ולא נשכח בהצלחה ושאמן הפעם זה יצליח לכל בנות ישראל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה