היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות החלטתי לעלות הילוך ולפנות לפרופסור שמתמחה בפריון. מישהי שמעה על פרופסור שלמה משיח הוא מקבל בתל אביב
15 תגובות
עמוד 1
שושן יקרה פרופסור משיח הוא אחד הרופאים המקובלים אם את מעוניינת אשמח לצרף אותך לפורום הפרטי שלנו בפייסבוק
את לא צריכה להזדהות
דברי איתי ortal dol בפייסבוק !
ההצלחה מתחילה באמונה ! בה-צ-ל-ח-ה אורטל [
את מוזמנת לקבל כאן פרטים על פרופסור משיח. שיהיה בהצלחה.פרופסור משיח
שושן אני מהקריות וכאן קוראים לו ה - משיח אז אני חושבת ששמו מדבר לפניו.... בהצלחה
היי שושן, אני מטופלת במרפאת 3 הפרופסורים (משיח, דור ולברן) שלושתם מעולים ואם את בוחרת בהם כצוות תשלמי משמעותית פחות כסף!! אני ממליצה לך מאוד על המרפאה, אני לקוחה שיצאה מרוצה המון הצלחה!! ואם יש לך שאלות אז בכיף!
שושןןןןןן.... אני שמחה שלקחת את המושכות ידיים ושעליתם שלב....
אני לא מכירה את הרופאים אבל כמו שהבנות אמרו הוא כנראה מעולה....
רק רציתי שתדעי שלדעתי הסיכויים שלכם מצויינים כי סך הכל הכל תקין אצל שניכם ולא נמצאה בעיה, אז רק צריך פוש קטנטן שיביא אתכם אל האושר....
בכל אופן אני רוצה לאחל לך מכל ה " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
הי שושןן...
מה שלומך? מה חדש? " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
הי בנות כן החלטתי לעלות הילוך סוף סוף מקווה שבאמת בעזרת פרופסור משיח זה יקרה סוף סוף גם התחלתי דיקור סיני. אין הפעם אני הולכת לנסות הכול. בגלל שהכול בסדר זה עוד יותר קשה כי ככה את לא יודעת מה צריך לעשות הכול טוב ומה הלאה ??? כלום לא קורה. ומה איתך שיר ואורטל איך מתקדם לכם ההריון??? זה נכון שאחרי שנקלטים שוכחים את כל מה שעוברים בניסיונות??
שושןן היקרה...
אפשר לומר שקצת שוכחים, הכל מתגמד ומתחיל להישכח... למרות שעדיין בשלבים הראשונים יש המון חששות ומחשבות...
ההריון מתקדם בסדר, ב"ה, היו לי דימומים קטנטנים שמעט הלחיצו אותי אבל כנראה הם הופיעו סתם ללא סיבה... אני בשבוע 11 פלוס 1 היום... יש לי שקיפות עורפית בקרוב, מאוד מתרגשת, אולי כבר אוכל לדעת אם מדובר באדון או גברת...
אני רוצה לומר לך, שבהתחלה התחלתי לאבד את האמונה שזה יקרה מתישהו, אבל בחודש האחרון שבו ניקלטתי האמנתי חזק חזק חזק שהפעם זה זה, חייב להצליח
מה שאני רוצה לומר, המון סבלנות ואמונה, זה יבוא גם אליך בקרוב, וכל התקופה העצובה והמתסכלת הזאת תשכח במהרה שתגלי שמשהו מדהים גדל בתוכך...
מחזיקה לך " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מאמי שלי... הכול עניין של מזל ומתי ה' מחליט שזה הזמן שלך....
אני הייתי במקומן ממש לפני שנתיים וקצת... בגלל בעיית זרע קשה ... את הטיפול הראשון שלי (בהריון הראשון) התחלתי אצל פרופסור משיח נמוכר והגדול... חלילה לא מזלזמלת באף אחד אבל.... הטיפול של אצלו נכשל
מכיוון שאני גרה באיזור רחובות החלטתי שאני עוזבת שם כי הריצות והנסיעות לא מתאימות לי החלטתי שאני עוברת למחלקת IVF בקפלן בעלי היה ולא היה מוכן... אני התעקשתי שאם זה המזל ו אם ה' חושב שהגיע זמני לתואר המיוחל אז זה יקרה
עברנו לקפלן התחלנו סדרת בדיקות וכמה דברים שהיו חסרים... ואז התחלנו טיפול...עברתי שאיבה והחזרה וביום ה 12 (בעלי זה שהתקשר כדי לקחת את התוצאות מרוב שפחדתי...)
והפלא בפלא.. בטא 40 פחדתי נורא והייתי לחוצה אבל ב"ה... ה' זיכה אותי בהריון עגול ובריא שבסופו יצאנו עם נסיכה ...
אז יקירה כשזה שלך זה שלך ואף אחד לא יקח את זה ממך.... בע"ה מאחלת לך ולכול הבנות שזה יגיע במהרה בלי כאב ודמעות
הרבה אמונה ודבקות במטרה... לא לוותר... מותר לבכות והצטער אבל בדיוק שעתיים ואז מהר מאוד לנשום עמוק ולזכור שזה שווה הכול...
אוהבת אותכם
ד"א אני ב"ה בהריון בשבוע 19 הריון ספונטי ומפתיע ...
אז בנות כמו שמרווה שלנו כבר אמרה... "ישועת ה' כהרף עין"
בהצלחה לכולן... בשורות טובות במהרה
הייי שושון, אני כל כך שמחה שהחלטת לעלות מדרגה... מאחלת לך שתיקלטי ממש בקרוב!
אני יכולה להגיד לך מנסיון, אומנם אני עדיין בהתחלה ויש עדיין חששות, אבל שוכחים כל כך מהר את התהליך כשמגיע הדבר האמיתי... השבוע דיברתי עם בעלי, ונזכרנו בתהליך ואיך שזה כבר לא משנה, העיקר שהגיע הרגע המיוחל ושומדבר כבר לא חשוב יותר....
שיהיה בהצלחה, תשמרי על אופטימיות ושבקרוב תתבשרי בבטא חיובית!
שלום שושןן,
בתור מי שעברה טיפולי IVF בהצלחה רבה, אני רוצה לשתף אותך בדרך בחירת הרופא הנכונה לדעתי.
אני מבינה את הבהלה לפרופ' הגדולים שעשו לעצמם יחסי ציבור מוצלחים ואינני כמובן מזלזלת בבחירתה של אף אישה ובוודאי שלא במקצועיות הרופאים. עם זאת, אצל חלקם מאוד קשה להשיג תור שלא לדבר על קבלת הנחיות להמשך טיפול שבדרך כלל ניתנות טלפונית על-ידי הרופא עצמו או על-ידי המזכירות שלו.
ומה אם יש לך שאלות או חששות לגבי המשך הטיפול? מה קורה אם בשבת את מרגישה מאוד לא טוב? חשוב שיהיה לך תמיד מענה!
אני בחרתי, בניגוד לכל העצות שקבלתי מסביב, ברופא שאינו מה קבוצה של הפרופ' המדוברים. מה שהוביל אותי לבחירה היה היחס שלו אלי והשירות שלו כלפי כמטופלת לאורך כל תקופת הטיפול. הוא היה זמין לי כמעט בכל שעה ובכל ימות השבוע לשאלות בקשות וכו' (אמנם אין כל כך הרבה... ובמיוחד כאשר את מקבלת מהרופא שלך מענה בזמן ועם תשומת הלב הראויה).
חשוב לי להדגיש! הטיפול שלי לא נעשה במסגרת פרטית אלא במסגרת קופ"ח מכבי. הצלחנו תוך שני ניסיונות
ממליצה בחום ד"ר ערן הורוביץ
שיהיה בהצלחה!
שושן יקרה, אני רוצה להמליץ לך לשלב בתהליך שאת עוברת גם עבודה עם שימוש בכוח שיש לשילוב בין יכולת הרפיה והעמקת הרוגע הפנימי יחד עם שימוש בדימיון כדי ליצור את מה שאת מייחלת לו. בהצלחה ושיהיה בקלות רוקסאן 050-6574684 מטפלת בדמיון מודרך תומכת ומלווה בלידה www.healing-leida.co.il
לדעתי אצל משיח אפשר לחכות חודשים עד שהוא מקבל לתור, וגם צריך לשלוח לפקידה שלו את כל החומר ורק אז קובעים לך!!! נראה לי מאוד מעצבן ולא לעניין, במיוחד שזמן הוא גורם מאוד חשוב בכל תהליך, יש רופאים אחרים מצויינים בשוק הזה חוץ ממנו. שיהיה בהצלחה מה שלא תבחרי. "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
שושון, אני מסכימה עם הבנות... זמינות של הרופא מאוד קריטית... כשאת נמצאת בתהליך, יש לך המוןןן שאלות ולא תמיד תוכלי לקבל תשובות מהסביבה... חשוב שהרופא שלך יהיה קשוב ויותר מזה, שיהיה זמין...
בטוחה שתישי את הבחירה הטובה ביותר בשבילך. בהצלחחחההה!
הי בנות כן החלטתי לעלות הילוך סוף סוף מקווה שבאמת בעזרת פרופסור משיח זה יקרה סוף סוף גם התחלתי דיקור סיני. אין הפעם אני הולכת לנסות הכול. בגלל שהכול בסדר זה עוד יותר קשה כי ככה את לא יודעת מה צריך לעשות הכול טוב ומה הלאה ??? כלום לא קורה. ומה איתך שיר ואורטל איך מתקדם לכם ההריון??? זה נכון שאחרי שנקלטים שוכחים את כל מה שעוברים בניסיונות??
היי שלום ..ראיתי את התגובות שלך לגבי פרופסור משיח .. ראיתי שרשמת שאין לכם שום בעיה רפואית והכל תקין(כמוני וכמו בעלי) אשמח אם תוכלי לעדכן אותי איך כל התהליך קורה..כשמגיעים לפרופסור משיח מה צריך להביא או לעשות?(אני צריכה להגיע אליו לייעוץ)