היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, הייתה לי הפלה טבעית ב1.3 ולפני שבועיים גיליתי שאני שוב בהריון אפילו מחזור אחרי ההפלה לא קיבלתי. עשיתי בדיקת בטא יצא 550 ואחרי יומיים 1420. אבל החזה שלי ממש לא קשה!!!!!! זה מוזר אני פשוט כבר חושבת שזה יגמר שוב בהפלה! יש לי מידי פעם בחילות צרבות בלילה והרבהה פיפי. אבל החזה כלוםםם פשוט רך ולפעמיים כואב.
מישהי היה לה דבר כזה??? זה לא תקין?? אני ממש בחרדות כבר!
4 תגובות
עמוד 1
היי,את יכולה להיות רגועה לי קרה אותו הדבר בדיוק כמו שאת מספרת לפני חודש ואני שובבהריון והכל בסדרר ברוך ה' לכל אחת יש תופעות אחרות לא מחייב שיהיה לך גם...בהצלחנ.
חן ואנאבל היי, האם חיכיתן מחזור אחד לפני שניסיתן להיקלט שוב?
היי בנות,גם איבדתי את הריון שלי בשבוע 7 (הריון לא יתפתח)ו עברתי גרידה ממה שאני זוכרת רופא המליץ לי לחכות לפחות לוסת אחת או שתיים לפני כניסה להריון נוספת ,זה אומר לתת לגוף לחזור לעצמו ,להשתקם.בהצלחה לכולנו