באיזה גיל? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה גיל הכי מוקדם תינוק יכול לישון לילה רצוף- 9-10 שעות?

הבת שלי ישנה 6-7 שעות רצוף ולפעמים גם 8. אם אני שמה לה מוצץ היא מושכת ל9 שעות.מתי היא כבר לא תצטרך האכלת לילה?
    יש לציין שאחרי שינה של 6 שעות היא אוכלת ואז ישנה לעוד 3-4 שעות, כלומר היא עדיין עיפה..

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

3 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    לא ציינת בת כמה בתך. אם אני מבינה נכון מהציור והיא אכן בת 3 חודשים- יש המון הורים שהיו מוכנים להתחלף איתך
    בגיל זה, מומלץ לישון כ- 10 שעות בלילה- כולל התעוררויות לאוכל. כלומר- עדיין לגיטימי ביותר לאכול כל 3-4 שעות בלילה בגיל 3 חודשים ורק בגיל 8 חודשים והלאה, יש תינוקות שיכולים לישון יותר מ- 6-7 שעות רצוף.

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
  • תודה רבה!
    כן, היא בת 3 חודשים וחצי..
    בימים האחרונים היא התחילה לאכול 180 (רק מטרנה) כל 4-4 וחצי שעות..
    אתמול למשל היא אכלה ארוחה אחרונה ב22:00 ונרדמה שעה וחצי אח"כ עד 7 וחצי בבוקר- שאז כבר הייתי צריכה להעיר אותה לצערי כדי להביא אותה למטפלת.
    לפי מה שהבנתי שאמרת זה תקין?
    אחרי שהיא אכלה ב7 וחצי היא חזרה לישון עוד 3 שעות בערך...
    יהיה חכם מצידי להקדים לה את הארוחה האחרונה נניח ל20:00 כך היא באמת תישן כל הלילה ולא רוב הלילה וקצת בבוקר?
    אם כן, איך עושים זאת?
    תודה!

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• הי
    לשאלתך- זה אכן תקין
    את שואלת האם היא תישן כל הלילה במידה ותקדימי ולא רק חלק מהלילה- ובכן, לפי תיאורך, ביחס לגילה- בתך ישנה כבר עכשיו לילה שלם ואף יותר מזה :-)

את יכולה לנסות להקדים את הארוחה למשך כמה ימים ולבחון כיצד זה משפיע עליה. מניסיוני, זה לא בהכרח ישנה. המצב כרגע מצויין ולא בטוח שהייתי מנסה לשנותו.

מאחלת לכם עוד הרבה לילות שקטים ורצופים :-)

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה