דימום בשבוע 6 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,

אני אחרי 3 הפלות: פעם ראשונה שק הריון ללא עובר ודימום בשבוע 8, פעם שניה שקיפות עורפית לא תקינה בשבוע 12 ופעם שלישית עובר ללא דופק בשבוע 10 כולל דימום (אחרי שהיה עובר עם דופק בשבוע 8). בכל אחת מן הפעמים עברתי גרידה.

אחרי ייעוץ אצל רופא מומחה עשיתי בדיקות גנטיות ביחד עם בעלי שיצאו תקינות, עשיתי הסטרוסקופיה ברחם ואכן היו הדבקויות ברחם שפתחו על המקום. עשיתי בדיקות דם והרופא יעץ לקבל זריקות פרגניל לתמיכה ברמת פרוגסטרון נמוכה בהריון הבא.

עכשיו אני בשבוע 6 (5.5) אחרי מספר זריקות פרגניל והחל לי דימום.
    הרופא המטפל שלח אותי לבדיקת בטא והתוצאות הן כדלקמן:
    לפני שבועיים 64, לפני שבוע 406 והיום 1990.
    הרופא המומחה אמר שאין משמעות לתוצאות הבטא כי זו השפעה ישירה של ההורמון בזריקת הפרגניל.
    שני הרופאים אמרו לחכות שבוע - 10 ימים כדי שיהיה אפשר לראות משהו באולטראסאונד.

יש עצות?
    האם הפרגניל משפיע על הבטא?
    מישהי מכירה רופא מומחה בתחום?

אשמח לתשובות מהירות...
    תודה!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    צר לי לשמוע על מה שעברת...
    אין לי עצות לצערי...

אבל אני רוצה לאחל לך המון בהצלחה,
    אל תתיאשי אני בטוחה שהכל יהיה בסדר