כשהילד חולה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.

בני היקר עוד מעט בן חצי שנה ולפני כחודש נכנס למשפחתון ואני חזרתי לעבודה.
    היה לי מאוד חשוב בתקופה שהיינו יחד בבית להנחיל לו הרגלי שינה, שנת יום ושנת לילה והירדמות במיטה ולא על הידיים.

מאז שנכנס לגן התחילה חגיגית המחלות, אף סתום נזלת מטורפת שיעול,דלקות אוזניים ומה לא...

ומאז שהחל לחלות הפסקתי להתעקש והיה חשוב לי שפשוט ישן לא משנה איך.בנוסף לעובדה ששבתי לעבודה ולא רק אני מרדימה אותו....

עכשיו אני מרגישה שכל העבודה הקשה שלי להנחיל לו הרגלים טובים התמוססה...

מה עושים???

1 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    כל הכבוד לך על ההקפדה על הרגלי השינה וההירדמות במיטה.
    כאשר ילד חולה - חשוב מאד להיות קשובים לו ולדאוג באמת שישן, גם אם המשמעות היא למוסס במעט את הגבולות בהרגלי השינה. מסיבה זו, אני חושבת שפעלת נכון מאד כאשר בנך היה חולה. נכון, זה לא פשוט, אבל סדר העדיפות משתנה במצב זה.

תיארת נכון כשכתבת שהעבודה הקשה שלך "התמוססה" - כיוון שהיא רק התמוססה ולא ירדה לטמיון. זה לא ש"הכל אבוד" - אלא צריך להזכיר לבנך את היכולות הקיימות בו בכל מקרה. אז נכון שמחלות גורמות לעתים לנסיגה, אך מה שהכי חשוב הוא: כאשר מבריאים, לחזור לשגרה !!! כלומר: ברגע שבנך מרגיש טוב, לחזור שוב למסלול ולהיות מאד עקביים וסבלניים (בסוף זה משתלם).

מניסיוני בעבודה עם משפחות- משפחות שלמרות הקושי, חזרו למסלול לאחר שהילד הבריא והיו מאד עקביות- חוו שיפור הדרגתי שהוביל לתוצאות יפות.

הדבר נכון לא רק בשינה, אלא בכלל בכל הקשור להצבת גבולות עם ילדינו: לעתים יש נסיגות, אך חשוב לחזור לשגרה ולשדר "עסקים כרגיל".

אני מאחלת לכם קודם כל בריאות. ברגע שבנך יתחזק ותרגישי גם את שיש לך את הכוח - חזרו חזרה למסלול. ואל חשש - את מה שכבר השגת עם בנך, אף נזלת או צינון לא יוכלו "לקחת לך", רק צריך יהיה להזכיר לו...

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה