שמן שקדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    שמעתי ששמן שקדים יכול לעזור ביציאת הולק מהנרתיק, עד כמה זה נכון?
    האם זה מזיק במידה ומינון המריחה גבוה?
    ובלידה עצמה, אני רשאית לבקש שלא יחתכו במידה ויצטרכו אלא יחליקו עם השמן? עד כמה יענו לבקשתי בחדר הלידה?
    אשמח אם אוכל לקבל מענה כי אני בשבוע 37 ורוצה להתחיל להכין את המקום לקראת הלידה.
5 תגובות
עמוד 1
  • אני מבינה שאת מתכוונת לעיסוי פרינאום ע"מ למנוע תפרים
    לצורך כך יש להשתמש בשמן שקדים הניתן לרכוש בחנויות רמילי או בכל חנות למוצרי תינוקות
    אני ממליצה לקנות שני בקבוקים- 1 לעיסוי ביתי ואחד לעיסוי ע"י המיילדת בזמן הלידה
    אין הוכחות שזה מונע לחלוטין חתכים אבל זה בהחלט יכול לעזור

בנוסף אני ממליצה לך לקנות דיאנטל ג'ל שמסייע להחליק את העובר החוצה וגם הוא מוריד בהרבה את הסיכוי לחתכים, זה אמנם לא זול- 470 ש"ח אבל לדעתי כל דבר שיכול לעזור שווה את המחיר
    מצ"ב קישור להסבר על הג'ל שמגיע ישירות אליך הביתה עם שליח
    http://www.medi-link.co.il/133477/%D7%93%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%9C-%D7%92-%D7%9C-%D7%9C%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%94-DIANATAL-Obstetric-Gel

• תודה,
    אבל השמן יכול להזיק במידה ולא מורחים טוב או ששמים יותר מידי כהכנה ללידה?
  • לא השמן לא יזיק. זה פשוט עיסוי לשרירי רצפת האגן שגם המילדת בהמון בתי חולים היום עושה במהלך הלידה.
    במידה וצריכים לחתוך חותכים אין מה לעשות השמן לא קסם... אבל משתדלים...
    אני ממליצה. להפסיד אין מה...
    לידה קלה ובידים מלאות
  • השמן לא ממש עוזר לתינוק להחליק החוצה אבל כן עוזר למנוע חתכים וקרעים כי המקום נעשה גמיש יותר, רצוי שבשבוע שלך כבר תתחילי בעיסוי יומיומי, תחפשי עיסוי פרנאום בגוגל ושם תראי הסבר, אגב יש לקנות את השמן בסופר פארם זוג ב50 שח₪

• היי, מומלץ להכין את האיזור על ידיי עיסוי של האיזור עם שמן ( אני מעדיפה זית או סומסום) ולהכין אותו לקראת הלידה , חשוב לשלב נשימות בזמן המתיחה נשפי את האוויר החוצה ..
    בלידה עצמה תוכלי לבקש מהמיילדת להשתמש בשמן שקדים שהבאת עמך מהבית . העיסוי והשימון יוכלו להקל ולתרום להפחתת הסיכוי לחתך. נכון להיום אין עושים חתך יזום ולכן המיילדת תבצע חתך רק במידה והיא חייבת !
    לידה קלה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה