חוששת ששוב עומדת להיות הפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    לפני כשנה חויתי הפלה טבעית. לצערי, לא הראשונה אלא 3. יש לי ב"ה שני ילדים גדולים ועכשו אני מנסה להגיע לשלישי. לקח לי קרוב לשנה וחצי להיקלט להיריון הזה. אני בשבוע 9+5 ואתמול בבוקר הפסיקו לי בפתאומיות הבחילות וההרגשה הרעה שליוותה אותי בשבועיים האחרונים. האם יש לי מה לדאוג? האם זו סיבה מספיק טובה לרוץ לעשות אולטראסאונד דחוף?
1 תגובות
עמוד 1
  • היי שלום לך.
    קודם כול חשוב שתהיה רגועה כי זה לא יעזור להילחץ. אני עוברת בדיוק את אותו הדבר ואני בכלל לא יודעת איזה שבוע אני כי אני אחרי הפלה טבעית, ישר נקלטתי שוב והחזה שלי רך לחלוטין אבל הבטא מכפילה את עצמה. לפי מה שהבנתי שכול אישה וסימנים שלה. התחושות שלך יכולות להיעלם ולחזור שוב.

תקבעי תור לרופא שיבדוק אותך שתהיה יותר רגועה. אבל זה יכול להיות בהחלט.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה