אובדן היריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחרי טיפולי פוריות...

אחרי שסוף סוף נקלטתי, גם איבדתי את זה.

הייתה בטא מהממת לאחר החזרת מוקפאים 775, הכפלה 1651 ועכשיו ירידה
    ל 480

כל הזמן היו דימומים, עוד לפני הבטא. ידעתי שמשהו לא בסדר. אמרו לי להמשיך תמיכה כרגיל ורק שהדימומים המשיכו והגעתי למיון שלחו אותי לבטא נוספת שהביאה את תוצאת האכזבה....

ואוו כ"כ קשה ההרגשה... בא לי פשוט למותתתתתתתת
    איזה הרגשה נוראיתתתתתתתתתתתתת

איך מתמודדים עכשיו? אין ניתן לאגור כוחות מחודשים?
3 תגובות
עמוד 1
  • שגית יקרתי צר לשמוע את מה שקרה מי כמוני יכולה להבין את מה עובר בליבך ,תתני לעצמך זמן לחזור לעצמך ,אני יודעת שזה מתסכל וכואב ומצב רוח נורא וכל זמן אותה שאלה עוברת בראש למה זה קרה לי ?איך ? גם לי בעצמי לקח זמן לחזור לעצמי לפני חודשיים עברתי גרידה בשבוע 7 הריון לא יתפתח-אבל עם זמן לקחתי את עצמי בידיים והחלטתי שוב להמשיך בנסיונות להרות ,אני מבינה שאצל זה טיפולי פוריות וזה יותר קשה ומייגע וזה עוד יותר מתסכל.אבל בכל זאת מאמי תנסי להמשיך הלאה לאט לאט לחזור לעצמך .אבל אומרים הרופאים למה זה קרה לך?מה שלב הבא שאת צריכה לעשות?מאחלת הצלחה רבה ותעדכני אותי איך את ובשורות טובות.
  • היי..

הסיבה לא ידועה...גם לא ניתן להסביר מדוע זה לא התפתח.
    מתוך 3 עוברים שהוחזרו איפלו אחד לא שרד וזה כ"כ עצוב...

אני משתדלת להיות חזקה אבל נשברת די מהר...

השלב הבא זה לבדוק שהבטא מתאפסת ואז להתחיל הכל מחדש...

מקווה לטוב
  • בהצלחה מתוקה ,תעדכני בבשורות משמחות,תהיה חזקה .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה