למה רק מגיל 4 חודשים ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלוחשת לתינוקות משתמשת בשיטת "הרם הורד" כדי להרגיע תינוק. למה אין להשתמש בשיטה לפני גל 4 חודשים ? ומה בעצם עושים בגיל חודשיים וחצי ? התינוק שלי מתעורר כל 5 10 או 20 דקות ואני צריכה להרדים אותו בחזרה. הוא ממש בוכה עם עיניים עצומות, לא מוכן עדיין להתעורר אבל מתקשה לישון. לא תמיד אני מצליחה להרגיע אותו חזרה כשהוא במיטה אז אני מרימה ומרגיעה ומחזירה למיטה וחוזר חלילה... מה לעשות ? להמשיך להרגיע במיטה גם אם הוא בוכה ?
    לא התכוונתי שיצא כזה ארוך....
3 תגובות
עמוד 1
  • הי נועה

הלוחשת לתינוקות הוא ספר מצוין, אך לא תמיד מתאים לצרכים של כל תינוק וכל משפחה. לא אוכל לדבר בשמה של הלוחשת, אך כן אוכל להסביר על הגישה שלפיה אני מנחה הורים ומשפחות. גישת "בייבי לינק" מבוססת על מחקרים שבוצעו בכל העולם והיא גישה התנהגותית הדרגתית, שנותנת מענה לבכי ומתאימה את תהליך הייעוץ לצרכים הייחודיים של כל משפחה, מתוך ראייה הוליסטית של סביבת התינוק והתינוק עצמו.

בגילאים מאוחרים יותר, אני ממליצה לא להרים, כיוון שאז צריך להחזיר למיטה והאכזבה והתסכול עוד יותר גדולים. במקרים אלו, בד"כ ההרמה מרגיעה את אמא ואבא, אך לא את התינוק. לעומת זאת, התינוק שלך עדיין קטן מאד. אם הוא בוכה מאד – את יכולה להרימו ולהרגיעו ואז להחזירו למיטה ולהמשיך את ההרדמה שם. אם לעומת זאת את מרגישה שאפשר להרגיע אותו במיטה מבלי להרים- עשי זאת. ואם את פועלת לעתים כך ולעתים כך- זה גם בסדר גמור. במיטה- אפשר להרגיע באמצעות טפיחות, שפשופים, או קולות מונוטוניים (אה אה אה) ואם יש צורך בידיים- אפשר להרגיע קודם על הידיים ואז להניח במיטה.

מדברייך, נשמע שאת פועלת בסדר גמור. כשתינוקך יגדל קצת, אפשר יהיה לבחור שינה אחת ביום ולנסות ללמד אותו בהדרגה להירדם במיטה עם עזרה וליווי שלך.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
  • אבל זה בדיוק אותו דבר, אני מרימה, מרדימה ומניחה במיטה והוא שוב בוכה וכשלא ניתן להרגיעו במיטה אני שוב מרימה, מקרגיעה וחוזר חלילה... הרי לישון על הידיים שלי זו לא אופציה, לפחות לא מבחינתי.
  • לא בדיוק אותו דבר.
    ממליצה לא להרדים לגמרי על הידיים, אלא להניחו במיטה כשהוא כמעט רדום ולהמשיך את ההרדמה משם. כפי שציינתי, הוא עדיין קטן ותידרש ממך המון סבלנות. לכן ממליצה לעבוד בהתחלה רק על השינה הראשונה ביום ואח"כ להמשיך הלאה.

בהצלחה

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה