כמה שאלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    התחלתי לעבוד בעבודה חדשה מתחילת ינואר 2012 והחודש גילתי שאני בהריון...
    1. אם חלילה אני יוצאת לשמירת הריון בהמשך אני זכאית לקבל תשלום בזמן שמירת ההריון?
    2. אם אני לא עובדת אבל שולמו עבורי דמי ביטוח לאומי בשנה האחרונה ועד הלידה אני זכאית לקבל דמי לידה?
    3. אם התחלתי לעבוד בינואר השנה וגילתי החודש שאני בהריון בחודש השני זה אומר שלא תיהיה לי תקופה של 10 חודשי עבודה על מנת לקבל דמי לידה אלא רק תשעה בהנחה שיהיה לי הריון תקין.... אז במצב כזה לא יתנו לי דמי לידה בגלל חודש שחסר לי?

מצטערת על השאלות הרבות אך הודה אם אקבל עליהן תשובות..
1 תגובות
עמוד 1
  • המהלך שמירת הריון העולה על שלושים יום ישולם לך סכום על ידי הביטוח הלאומי, כל מה שלפני הוא על ידי המעביד.
    לעניין דמי הלידה- מחישוב גס נראה שתקבלי אותם, אני ממליצה לפנות למחשבון באתר של הביטוח הלאומי,
    בברכה,
    עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה