אז יש התקדמות, אבל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם את זוכרכת בהודעות הקודמות שלי הייתי היסטרית... אז זה עבר. הבן שלי בן חודשיים ויונק הנקה מלאה. בבוקר בשמונה וחצי אני מקלחת, מאכילה ומרדימה, לרוב מצליחה במיטה ודי מהר, הוא ישן כשעתיים וחצי. שאר היום יותר מפוזר, לוקח לו יותר זמן להרדם אחרי בכי במיטה והוא ישן מעט זמן, לרוב מתעורר כל 10 דקות עד שאי אפשר כבר להרדים חזרה ואז נוצר מצב שהוא עייף ונודניק עד ההאכלה הבאה וחוזר חלילה. מאז הארוחה של 18:30-19:00 הוא נודניק וכמעט רדום אך רק על הידיים, אם מניחים אותו הוא מתעורר ואם מצליח להרדם אז מתעורר כל כמה דקות. עד 21:30-22:00- אוכל שוב ואז נרדם בקלות יחסית, ישן 5 שעות אוכל וחוזר לישו (בקלות יחסית) עד הבוקר. אז יש התקדמות כי הוא מצליח להרדם בקלות ובמיטה אבל רק בלילה ובשנת הבוקר. מה קורה בשאר היום ? אני ממשיכה באותה שיטה (קצת קשה להתמסר רק לו כי יש לו 2 אחים) אבל זה לא מצליח.
2 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שבמהלך היום יש לי פחות חלב ?
    יכול להיות שהוא ממצה את שעות השינה בלילה ( הוא ישן חמש שעות רצוף) ? למרות שנרדם ונראה עייף אבל אז מתעורר...
  • הי נועה.
    שמחה לשמוע שיש רגיעה. כל הכבוד שאת מרדימה במיטה בבוקר. גם אם מדובר בינתיים בהרדמה אחת, זו הצלחה (הבן שלך עדיין קטן). בנוסף, בנך ישן 5 שעות רצוף בלילה – וזה נהדר, זו אכן התקדמות. כל הכבוד לך !!

לגבי שאר היום- ממליצה לעבוד בהדרגה. לדוגמא: כעת הוא נרדם במיטה בפעם הראשונה ביום וזה מצוין. המתיני עד שהמצב יתייצב ועד שאת מרגישה שיש לך כוח ואז התחילי לעבוד גם על השינה השנייה (עד אז, הרדימי איך שיוצא, העיקר שיישן). כאשר את מתחילה לעבוד גם על השינה השנייה ביום, ה****י לכך זמן וסבלנות והיי עקבית. המשיכי להקפיד להשכיב את בנך באופן יזום בכל שעה וחצי לערך מרגע שהתעורר מהשינה האחרונה. בנך עדיין קטן ולכן מדובר בתהליך הדרגתי מאד. יחסית לגילו, הגעת איתו להישגים מאד יפים עד עתה.

לגבי החלב- אין לי מספיק אינדיקציה לדעת מעל דפי האינטרנט... בכל אופן, אני מניחה שבנך נמצא במעקב בטיפת חלב ושם יכולים לראות האם עולה כמצופה במשקל ולייעץ לך לגבי ההנקה.

קשה לי להאמין שהוא "ממצה" את שעות השינה בלילה. חמש שעות, הן רק חלק קטן מהשינה. בגיל חודשיים, מומלץ לישון כ- 8.5-10 שעות בלילה וכ- 6-7 שעות ביום (המחולקות ל- 3-4 פרקי שינה).

בכל אופן, המשיכי כך, נראה שאת פועלת נהדר.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה