היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום, עברתי גרידה לפני 8 שבועות, בשבוע ה-9 של ההריון כי לא היה דופק. חשוב לי לציין שלפני ההריון המחזור שלי היה מאוד סדיר (כל 29 יום). מאז הגרידה לא קיבלתי מחזור. לפני כשבוע פניתי לרופא נשים שלי ובבדיקה הוא הראה לי שיש רירית כבר רחבה.. כלומר, המחזור בדרכו.. בכל מקרה, אמר לי שאם לא אקבל בימים הקרובים (שלאחר הבדיקה) אוכל לקחת כדורים שמזרזים את הגעת המחזור... נטלתי אותם כבר לפני כמה ימים ועדיין כלום. אני מרגישה שאני לא יכולה להתקדם הלאה מבלי לקבל את המחזור הזה שמעיד על כך שאפשר להתחיל לנסות מחדש... ובכלל גם ככה מצבי הנפשי לא טוב בעקבות כל הסיפור. רעיונות?
4 תגובות
עמוד 1
היי אני גם עברתי גרידה לפני חודשיים (הריון לא תקין בשבוע 7 ) את אמת מחזורים שבו אלי ראשון לאחר 33 ימים והשני לאחר 30 יום.אני יודעת שלכדורים שנטלת לוקח זמן להשפיע ,ולגבי מצב נפשי מאד מבינה אותך מאמי הייתי בסרט מאד קשה להשלים עם אובדן של הריון לאחר כבר השגת אותו.אבל תני לעצמך ולגוף שלך להשתקם לאחר גרידה ,אני מאמינה שהמחזור ישוב בקרוב ,הכי חשוב תהיה אופטימית ותחשבי חיובי מאמי .ובעזרת השם מאחלת לך שתתתבשרי על הריון חדש בקרוב.
היי, אני עשיתי הפלה גרידה ושאיבה. והמחזור לא בא לי כמעט חודשיים אני גם נכנסתי ללחץ אבל בסוף הוא יגיע ממש יגיע. שבוע שלם. קודם תרגיעי טיפה יכול להיות שמהלחץ. ובקשר לכדורים לא מכירה. אבל אני מקווה שאת בסדר זה מאוד קשה ומתסכל. אני מקווה שההיריון הבא יהיה תקין.
היי לכן, אכן הוא הגיע בסופו של דבר... קצת דיקור סיני ומדיטציה עשו את העבודה יופי! מקווה שפעם הבאה יצליח לנו יותר :) אמן! ותודה על התגובות והאכפתיות
יופי מאמי שזה יסתדר בסוף שמחה לשמוע ובהצלחה לכולנו ,עוד מעט מתחילים בעבודה מעשית.בשורות טובות לכולנו.