שלום! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 32 להיריון.
    לפני כשבועיים הייתי מאושפזת בבית חולים בעקבות הפרשות חומות וצירונים קטנטנים שהתגלו לאחר בדיקת מוניטור, כמובן שכחלק מהליך האשפוז נלקחו ממני דגימות דם. בדם שלי נמצאו נוגדנים מסוג אנטי C ואנטי FYB שלפי מה שהבנתי מהרופאים מה שהם עלולים לעשות זה לגרום לאנמיה עוברית. כעת אני במעקב שבועי ביחידה להריון בסיכון אחר זרימות הדם במוחו של העובר. נכון לבדיקה האחרונה - יצא תקין, לעובר אין אנמיה.
    בנוסף לנ"ל אתמול כל היום לא הרגשתי תנועות עובר ויש לי כאבי מחזור שלא מרפים.. כלומר זה לא הולך ובא זה פשוט כואב כמו לפני מחזור רק טיפה יותר מציק... ניגשתי למוקד של מכבי שם עשו לי מוניטור וראו שיש צירים נתנו לי ליטר נוזלים אך הצירים המשיכו ולכן הופנתי למיון, במיון שוב עשו לי מוניטור ושוב ראו צירים, נתנו לי עוד ליטר מים ועדיין היו צירים הוחלט להשאיר אותי להשגחה ובמקביל לתת לי כדורים להפסקת הצירים ששכחתי את שמם.
    גם הכדורים לא עזרו והבוקר במוניטור ראו שיש צירים, מאחר וצוואר הרחם סגור 38 ס"מ ויש כמות מי שפיר תקינה ואני חשה תנועות העובר החליטו לשחרר אותי (שזה בסדר גמור מבחינתי). השאלה שלי היא... בבית החולים לא הנחו אותי כי אני צריכה לנוח ומרוב שרציתי לברוח משם כבר לא קראתי את סיכום האישפוז... אפילו לא נתנו לי ימי מחלה, האם זה נחשב הריון בסיכון ואני צריכה להיות בשמירה? או שאני יכולה להמשיך לתפקד כרגיל..?
    תודה רבה ד"ר הדר!!!
    באהבה...

בולי בלבולי
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בהחלט צריכה מנוחה, אמנם עדיין אי אפשר להגיד אם זה הריון בסיכון או לא, אבל לפחות בשבוע הקרוב את זקוקה למנוחה וימי מחלה בבית. בהמשך, במידה והצירים יתמידו או תהיה דינמיקה צווארית יהיה אפשר לדבר על שמירה ממושכת יותר.
    קיום הנוגדנים הופך את הריונך להריון בסיכון - אבל על זה לא יאשרו לך שמירת הריון.

ד"ר הדר
  • ממש תודה!!! באמת... אתה עושה עבודת קודש!
    באהבה...

בולי בלבולי
  • תודה רבה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה