היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, הייתה לי הפלה טבעית בשבוע 5 וקצת. זה היה מאוד מפחיד הבטא בהתחלה היתה 160 ואחרי מספר ימים ירדה ל72 . כבר אז הרופא אמר לי שכנראה שזאת הפלה טבעית. ובאמת התחיל דימום ממש כמו וסת. אני לא מבינה למה זה קורה לי. יש לי ילדה בת שלוש וחצי וההריון היה תקין. (יש לציין שזה מנשואים קודמים). לפני שנה הייתי בהריון לא רצוי אז עשיתי הפלה ממש בהתחלה(שאיבה). אני מפחדת שזה בגלל ההפלה ואם אני יכנס להריון שוב אז שוב זה יגמר בהפלה. אני ממש לקחתי את זה קשה ממש. אני צעירה ולא מבינה למה דווקא עכשיו שאנחנו ממש רוצים אז ככה (בת24 עוד מעט) האם מישהי יודעת שיש קשר בין המקרים.??? אשמח לתשובה למה אני עוד שנייה פשוט נשברת.
5 תגובות
עמוד 1
היי אנבל מאד מבינה אותך ,גם אצלי ההריון הראשון היה תקין והכל היה בסדר ויש לי בן ברוך השם כבר בן 12 ,אני גם יתחתנתי בשנית לפני חצי שנה הפסקתי עם גלולות ולאחר 4 מחזורים הייתי בהריון שלצערי לא יתפתח והיה לא תקין עברתי גרידה בשבוע 7 ,בכיתי המון הריון היה כל- כך רצוי ,עוד אצלי בעלי אין ילדים אז תתארי לעצמך את הרגשתנו -עוד מעט חודשיים עברו מאז הגרידה המחזור עוד לא יתייצב ,אז נראה לי זה דרך חיים שרוצים את זה כל-כך זה מתרחק מאיתנו וכשמצפים פחות זה מגיע ,כמו שאומרים כגודל הציפייה ככה גם גודל אכזבה.לגבי קשר בין הפלות עדיף שתתעייצי עם רופא המטפל שלך לא חייב ליהות קשר .שולחת לך ותהיה חזקה אל תשברי עד צעירה כל חיים עוד לפניך ,חייבים לחשוב חיובי,אני בת 32 ומנסה ליהות אופטימית עד כמה אפשר.מקווה שעזרתי לך קצת.
תודה זה קצת מנחם שיש אפילו מעט תמיכה. כן אצלי זה גם ככה גם לבעלי אין ילדים והוא מאוד רוצה בגלל זה אני לחוצה על זה. הרופא המטפל אמר שאין קשר הפלה יזומה יכולה לגרום בעיה של אי כניסה להריון ואצלי זה כן קרה! אז הוא טעון שזה לא קשור, ושזה קורה להרבה נשים.
ויש לי דווקא תחושה מאוד טובה שתוך חודש את שוב בהריון תקין וממש משעמם. את תראי.
בהצלחה מאמי ,בקרוב אצלי( בייבי מכחה לך|) שמחה שקצת עזרתי.את כבר נשמעת יותר טוב.m
היי אנבל, גם אני עברתי הפלה (גרידה) וממה שהרופאים אמרו לי (4) זה קורה אחת לחמש בנות... ככה שכנראה שזה לא קשור לזה שעשית שאיבה פעם אחרונה. המצב גם לי הוא קשה, ואני כל הזמן שואלת למה דווקא לי וכמה זה מעצבן שדווקא שאת מאוד רוצה זה ככה נגמר. אבל כנראה שאנחנו צריכות להיות אופטימיות ולקוות לטוב לפעם הבאה. דנה.
את ממש צודקת. לצערי זה מאוד קשה. לי ממש היו חרדות שאמרתי לבעלי זהו אני לא רוצה. כי אם זה יקרה שוב אני פשוט ישתגע. אבל מצד שני עצם העובדה שכבר נקלטנו זה כבר טוב ובסוף נצליח. אני מרגישה קצת יותר טוב כי כולם אומרים לי שזה בסדר ומספרים לי שגם להם זה קרה או שמכירים אנשים שזה קרה להם קיצר פופולרי. אני מקווה שגם את טיפה התאוששת. והכי חשוב זה לשתף ולא לשמור בבטן. והזמן עושה את שלו.