תדירות שאיבות חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, אני שבועיים וחצי אחרי לידה. כעת מניקה מלא. מעוניינת לשאוב חלב לתת מעת לעת כשאני רוצה לצאת מהבית או לתת לאבא להאכיל ארוחה אחת. שכרתי משאבת ספקטרה מיד שרה. בשלוש הפעמים ששאבתי יצא לי 20cc . כל כמה זמן עליי לשאוב כאשר מדובר בארוחה אחת ביון מקסימום ולא בתחליף להנקה. יש לציין כי יש שעות ביום שבהן יש ״צבר הנקות״ והקטנצ׳יק אוכל בתדירות גבוהה.
    תודה
2 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית הייתי שואבת בבוקר לפני האכלה קבוע בערך באותה השעה
    אבל תבדקי את מה נוח לך - פשוט אני הבנתי שבלילה ייצור החלב מוגבר ולכן בבוקר יש מלאות טובה לשאיבה וגם את רק בתחילת היום רגועה יותר.

בהצלחה עם המשאבה- אני לא הסתדרתי איתה בכלל וקניתי דרך כללית את המשאבה החשמלית של מדלה וזה היה עולם אחר- גם מבחינת הכאבים בפטמה וגם מבחינת השאיבה עצמה אז אם לא יילך תנסי להחליף מאשבה (דרך בית מרקחת של כללית עלה לי 170 ש"ח)

בהצלחה ומזל טוב

• פרפר איזו משאבה? איזה דגם?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה