היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום לצערי עברתי הפלה בעזרת ציטוטק ולפני חצי שנה עברתי גרידה. מבינה שהכל לטובה וצריך להסתכל על חצי הכוס המלאה. אבל בכל זאת יש מועקה בלב ופחד מהבאות. אשמח לקבל עידוד, תודה
5 תגובות
עמוד 1
חיוכית יקרה אני מאד מבינה את כאב ליבך עברתי גרידה לפני כחודשייים (הריון לא יתפתח) בכיתי המון זה הריון כל- כך רצוי ,חיכיתי לו הרבה זמן (הריון שני -נשאתי בשנית לפני חצי שנה) עדיין יש מועקה בלב למה זה קרה לי? ומה לא עשיתי בסדר,תהיה חזקה מאמי אני יודעת שמאד קשה לך ,מבינה שאת פוחדת ,אבל כמו שאמרת שהכל לטובה וצריך להסתכל על חצי הכוס המלאה.מה הסיבה שהייתה לגרידה אז? ולהפלה עכשיו ? מה אומרים הרופאים? תרגישי טובה ,תתחזקי,תעדכני מה קורה איתך .שולחת לך המון .
תודה מרגו שענית והגבת. חבל שאין כאן תמיכה אבל לך תודה. כל הזמן השק לא טוב אין לי מושג למה צריכה לעבור בירורים. פעם ראשונה אומרים הרופאים טעות בטבע אבל פעם שנייה צריך לברר. הפעם היה דופק לעובר אבל כיוון שהשק היה קטן לא יכול היה לגדול כך גם לעובר לא היה מקום לגדול והדופק נעצר. מאוכזבת מאוד ושבורה קשה לי עכשיו להיות אופטימית רוצה אבל כל הזמו נזגרת ובוכה.
אני מאד מבינה אותך ,בוכה איתך ביחד גם לפני חודשיים הרגשתי בדיוק אותו דבר אני יודעת שמאד קשה לך עכשוי אני בכל זאת רוצה לנסות לתמוך בך ולעודד אותך ,תבדקי הכל מה שצריך ,חשוב מאד תאדגי לבריאות שלך ,אני יודעת שזה לא כל מנחם אותך אבל שזה שאת נקלט טבעי עד כמה שהבנתי זה כבר סימן טוב שאת לא זקוקה לטיפולים מיותרים,אני ממליצה לך מאמי מכל הלב לאחר שכבר תרגישי טוב ,לצאת לאיזה טיול קטן אפילו בארץ ,להתנתק ממחשבות שרודפות אותך עכשיו ,לשנות את האוירה.מקווה מאד שעזרתי לך . תעדכני אותי ,תכתבי לי איך את.
מרגו תודה על התייחסות זה כבר מעודד. אני צריכה כנראה לעשות כמה שינויים בחיים : 1. אנו גרים אצל ההורים כי חוסכים לדירה ועכשיו מחפשים דירה , אני יודעת שזה יקח קצת זמן אבל זה נותן משהו חדש בלב. 2. תמיד הייתי קשורה בחבל הטבור להורים שלי והזנחתי כנראה את בעלי ועכשיו אנו יותר קרובים כי הבנתי זאת. בכל אופן סליחה על החפירות. שתהיה לך סופ"ש מהנה. תמיד אחרי ירידה חייבת להיות עלייה אז מחכה בכליון עיניים לעלייה:-)
בכיף חיוכית שמחה מאד אם יצלחתי קצת לעזור לך ,אני יודעת בעצמי מה זה לאבד הריון ,אז מאד מבינה אותך ,את לא חופרת הכל בסדר בשביל זה אנחנו פה אחת לשנייה. כדי לעזור ותמוך ולעודד תעדכני אותי בבשורות טובות ובהצלחה בחיפוש דירה.