התלבטות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ,
    זה הריון ראשון שלי אני תכף נכנסת לחודש שמיני וההתלבטות הורגת אותי..אני ממש ממש מתלבטת אם כדי לי להניק או לוותר..
    כמובן שאני יודעת את כל היתרונות של הנקה אבל זה פשוט משהו שאף פעם לא ראיתי את עצמי עושה...פשוט לא מתחברת ..לא יודעת איך להסביר את זה..ואני כל כך מרגישה רע עם זה!!
    בעלי מבין ותומך בכל מה שאני עושה אבל הוא כל כך רוצה שאני יניק ואני מאוד מבינה אותו..
    אף אחת מהאחיות שלי לא הניקה אף פעם ..אולי זה פשוט בא לי משם..
    מה אני אמורה לעשות?? האם כדי לי בכל זאת לתת לזה צ'אנס ??זה פשוט אוכל אותי מבפנים ...

נופר :)
5 תגובות
עמוד 1
  • היי נופר,
    אני עוד שבועיים נכנסת לחודש שמיני..
    בהקשר להתלבטותך: אני חושבת שאת לא צריכה להחליט עכשיו. קודם כל תלדי ושהכל יהיה בסדר ואז לפי התחושה האישית שלך באותם רגעים תעשי את מה שאת מוצאת לנכון. אם ממש חשוב לך חלב אם ללא הנקה - תרכשי לאחר הלידה משאבה וכך תשיגי את שני הדברים שאת מתלבטת לגביהם.

lider
  • היי נופר,

קודם כל שיהיה בהצלחה ולידה קלה.
    בעניין ההנקה, לפי מה שכתבת את בטוח יודעת מה הם היתרונות בחלב אם ובהנקה בכלל ואני בעד הנקה. אבל חשוב יותר זה שהאמא תעשה את זה ממקום שלם ועם רצון אמיתי לעשות זאת. אם את מרגישה שזה ממש לא בשבילך אז אל תכריחי את עצמך. אם בכל זאת חשוב לך לנסות, אז אחרי הלידה יש בכל מחלקת יולדות יועצות הנקה שיכולות מאוד לעזור בפעמים הראשונות.
    אביגיל דולה
    050-4456544
  • היי נופר

מבינה אותך- אבל אני מחסידות ההנקה (עדיין מניקה) ואני באמת חושבת שצריך לפחות לנסות - ואם לא יילך אז לא - למרות שבהתחלה זה קשה מאוד וצריך להתמיד ואני מבטיחה לך שאח"כ את לא תרצי להפסיק חחחח.

שיהיה לך המון מזל טוב ובהצלחה

• תנסי - אולי פתאום תתחברי לזה?
    בעייני הנקה זה הדבר הכי מיוחד שיש
  • היי,
    כמו שאחת הבנות רשמה,את לא צריכה לחשוב על זה מעכשיו.. בכל אופן אני הנקתי את הבת שלי 7 חוד' הנקה מלאה, היה מאד מאד קשה עד גיל 3 חוד' , אבל אח"כ נהניתי מכל רגע...

זה מחבר כ"כ בין האם לתינוק ואת מרגישה שאת נותנת את כל כולך לתינוק...
    אחרי לידה, ה' נותן כוחות מיוחדים עם ההנקה, אבל אם בכל זאת לא תצליחי לעמוד בקושי, תשלבי תמ"ל. עדיף מכלום...

יש דברים שכדאי לדעת מעכשיו, למשל שבשבוע הראשון יש כאבים שחולפים... ושבחודש הראשון כל עוד הם לא מבדילים בין יום ללילה, ההנקה בלילה היא רצופה... בלי שינה בכלל... כדאי שתדברי עם בנות שהניקו, שיכינו אותך לזה, שתדעי לקראת מה את הולכת.

תשועת השם כהרף עין !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה