היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמה ימים לפני מחזור ירידות דופק עד להתעלפויות כמעט ובאיחור של שבוע הגיע מחזור ליומיים בלבד!!! ואז נגמר יש לציין שזה הייה מחזור מרוד קליל עד לא מורגש היום אחרי מחזור עייפות קיצונית עם מעט בחילות האים עוד משהיא חוותה את זה???
10 תגובות
עמוד 1
הי חורף! מה שלומך? אני זוכרת אותך... עם סיפורך העצוב (זו את? או אני עושה עוול...)
הכול מצויין את זוכרת נכון שהייה לך במזל 55555 עבר לי הסיפור אמרו לי שזה טבעי שקורה דברים כאלה ויש גם בטח עוד הרבה פעמים שזה קרה ולא ההיתי מודעת לזה טוב עזבי את מה שהייה אני שמחה לראות שדברים טובים ואמן שימשיכו להיות....
בוקר טוב בובה,
אולי תשאלי רופא? כבר שמעתי על מיקרים של בנות שחשבו שהיה להן מחזור קליל ובסוף זה לא היה מחזור....
בהצלחה!!!
בס״ד
אני לא מכאן אבל אני חיבת להגיב אולי תעשי בדיקת הריון? שמעתי על מלא סיפורים שהיה דימום יום יומי׳ים השתרשרות תבדקי אוחי בע״ה זה החודש שלךךך ואם זה כבר אחרי האיחור שהיה אמור להיות את יכול. לעשות בדיקה בכל שעה ביום
אתן מכירות את העניין שאתן אומרות שייש לכן בחילות וסחרחורות וישר אומרים לכן כניראה זה הריון? חחחח עם גבר יגיד את מעניין מה יענו לו טוב עכשיו כניראה זה לא תמיד מעיד על הריון שמתממש והעניין עם המחזור שהייה לי החודש עדיין נשאר בגדר תעלומה אתמול ההיתי אצל רופא משפחה וספרתי לו כל מה שעובר עלי חוץ מהמחזור המוזר שחוויתי כניראה יש פה בעייה אחרת מחר אני הולכת לעשות בדיקות דם כלליות מה שהכי הבהיל אותי כשהוא דיבר איתי על אפשרות שמדובר כנראה מדובר בבלוטת התריס ממש מלחיץ אני כבר מעדיפה שזה יהיה אנמיה מקווה שהכול תקין להיפוכונדרית כמוני. ובנות תודה על האיכפתיות כייף לי לשתף אותכן במה שעובר עלי
היי שיהיה בשורות טובות ,תרגישי טוב?
הי חורף , גם לי זה קרה. לפעמים זה פשוט קורה בלי סיבה מיוחדת , יומיים מחזור מאוד חלש וזהו. אחרי חודשיים נכנסתי להריון כך שהלוואי שגם את תבשרי לנו בשורות טובות בקרוב.
רעות
תודה בנות האמת אני לא מנסה להיכנס כרגע אבל אני גם לא שומרת בע״ה כשנרצה להיכנס להריון אני כבר יעדכן אותכן בנתיים אני נהנת מהקטנה שלי אני לא ממהרת אבל אני מאחלת לכולכן הריון עגול תקין ומשעמם אוהבת אתכן...
דבר כזה יכול לקרות בהריון, לא לכל הנשים זה קורה .אבל יכול להיות שאצלך כן. אז אולי באמת תלכי תבדקי אם את בהריון? בהצלחה
שלום,אני בת 35 רווקה ללא ילדים.. יש לציין שב3 חודשים האחרונים אני חווה תקופה מאוד לחוצה בחיי.. עד לפני 3 חודשים המחזור שלי היה כמו שעון. ללא נטילת גלולות.. נמשך כ5 ימים מלאים..לפעמים 6.. ב3 חודשים האחרונים המחזור מגיע בזמן.. אך נמשך 3 י ים בלבד.. יומיים מחזור מלא.. וביום ה3 ממש מעט.. אני ממש לחוצה שהוא עומד להפסיק לי ומשהו רע יקרה חלילה..האם זה תקין? האם זה יחזור ל5 ימים?אם זה יישאר ככה זה בסדר? לפעמים עם הגיל זה קורה? בפוריות שלי נפגעת? אודה לעזרה