אין לי מספיק חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילד שלי בן חודש ובהתחלה לא הצליח לינוק בכלל אז שאבתי אבל רק פעמיים ביום ולא יצא לי הרבה ,אחרי שבוע התחלתי לשאוב 6 פעמים ביום אבל עד היום לא יוצא לי יותר מ-20-30 בכל שאיבה משתי הפטמות.היום הוא קצת התחיל לינוק אבל אני לא בטוחה כמה יוצא והוא נשאר רעב אז אני משלימה לו בבקבוק.לקחתי כדורי חילבה במשך שבועיים וחצי אבל זה לא עזר,עכשיו התחלתי לקחת טיפות של חלב רב כבר 3 ימים ועדיין אין תוצאות.מישהי נתקלה במקרה כזה ולבסוף המצב השתפר ויצא לה הרבה חלב כשהילד כבר בן חודש? הטיפות עזרו למישהי?האם דפקתי את ייצור החלב בגלל שלא שאבתי הרבה בימים הראשונים?
3 תגובות
עמוד 1
  • לא נראה לי שדפקת כלום...
    תנסי לשתות הרבה הרבה מים 2-3 ליטרים ביום לפחות ולאכול מאוזן ולנוח כמה שאפשר והכי חשוב לא להילחץ כי לחץ משפיע....

אני הייתי ממליצה לנסות לשנות משאבה וחוץ מזה מה שיוצא במשאבה זה לא מעיד על מה שהבייבי יונק אם הוא רגוע, עושה פיפי ויושן טוב ועולה במשקל כמובן אז נראה לי שזה בסדר.

• לא יודעת אם עדיין רלונטי. אני במצב שלך פחות או יותר ואני חושבת שהצלחתי להגביר את היצור של החלב.

• למה את חושבת שאין לך מספיק חלב?
    המשאבה היא לא אינדיקציה!
    אם הילד יונק לפי דרישה ולא לפי שעות,ויש טיטולים ספוגים, אז יש חלב והכל בסדר.

ככל שהוא יונק יותר-יש יותר חלב.
    ואם את חושבת שהרסת או משהו כזה, אז תני לו לינוק הרבה, הוא יחדש לך את ייצור החלב.
    עדיין לא מאוחר... בהצלחה!

תשועת השם כהרף עין !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה