מחלהארוכה במהלך הריון=שמירה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני בשבוע 21,הריון שני.
    בהריוני הראשון הייתי בשמירה חודשיים וחצי אחרונים עקב לחץ דם גבוה.
    אני עובדת במשרה מלאה בחברת הייטק.
    בהריון הנוכחי, אני כבר כ-4 חודשים לא מגיעה לעבודה ומושבתת בבית בחוסר אנרגיה מוחלט, סחרחורות,חוסר שיווי משקל ...והכי גרוע- לא מפסיקה להקיא.
    אני לא מסוגלת להגיע לעבודה ובטח ובטח שלא לנסוע לשם (נסיעה בכביש החוף של כשעה וחצי-לכל כיוון).
    במשך רוב שעות היום אני שוכבת,מנסה מידי פעם לקום וללכת קצת בחצר כדי לא להתנוון...
    אני מ-מ-ש לא מרגישה טוב (כשאני לא בהריון אני טיפוס מאד פעלתן ואנרגטי סביב השעון!!)
    רופא הנשים המטפל בי נתן לי אישור מחלה כבר 3+ חודשים רצופים..אך לא רוצה לתת לי אישור לשמירה בנימוק שלא בטוח ומצבי מצדיק שמירה.
    שאלתי אותו: האם לנסוע בכבישים כשאני עם סחרחורות והקאות וחולשה נוראית-זה לא מסוכן עבורי או עבור העובר?
    אני לא יודעת מה לעשות. אני באמת נואשת.אני בהריון-חולה ואין לי שום הגנה.
    לא מבינה למה אני לא יכולה לקבל שמירה,לדעתי בהחלט מגיע לי! אני באמת חולה...
    החל מהחודש הסתיימו לי גם ימי המחלה ואני אתחיל לקבל 0 שקלים כמשכורת...מה שגם עלול לפגוע לי בדמי הלידה...
    מה אני יכולה לעשות???
    בבקשה עזרו לי...
    אם אוכל לדבר עם מישהו מכם טלפםונית,אשמח לקבל מספר...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כמובן שקשה לתת לך ייעוץ רק על בסיס המידע דרך הפורום, אבל נראה כי אכן אפשר לחשוב שהגיוני לתת שמירת הריון במקרה שלך - לפי מה שאת מספרת.
    אבל, חשוב לקבל נתונים אובייקטיבים בבדיקה גופנית, בדיקות דם ורק לאחר כל אלו לשקול האם יש אכן מקום לשמירה. לעיתים נדרשים חוות דעת של רופאים נוספים, שאינם מתחום רפואת הנשים.
    בכל מקרה הגניקולוג הוא ממליץ בלבד, והאישור הסופי הוא של ביטוח לאומי.

אם את זקוקה לייעוץ כתבי לי מייל [email protected]
    או טלפני 0528221154

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה