חדשה בפורוםםם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנותתתת מה שלומכןן??

אני חדשה פה ונראה שממש נחמד פה ....
    אני שבוע 26+5 ימים .
    והאמת יש לי חרדות כל הזמן וזה בא לידי ביטוי שאני לא יכולה להיות בסביבה של אנשים ...ואם אני כן בסביבה של אנשים אני צריכה הרבה לרוץ לשירותים הרגשה של גודש בגרון קיצור לא נעים .
    ושלא נדבר על הלילות שאני בקושי ישנה כל הזמנת הדמיונות שלי עובדים ...איך אני יעבור את הלילה הזה ?!

אוףףףף זה מיאש אותיייי אני מזה לא אחת שזורמת אם לא מרגישה טוב בסדר אז זורמים כדי להעביר את זה אני ממש שקועה בעצמי וזה פוגע בייי ....

מה עושים !?!?!?

המשך יום מדהים ....ו....רק בריאות !!!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • ... בהחלט רק בריאות.

היי,
    האם החרדות האלו (כפי שאת קוראת למה שקורה לך) מוכרות לך מהעבר? או שזה משהו שהתחיל בהריון הזה?
    וכמה שאלות:
    בת כמה את?
    יש לך ילדים?
    אם כן, בני כמה?
    טופלת בעבר בחרדות?
    איך?
    ובלילות: אלו "דמיונות"? על ההריון? על הלידה? על הילד? על דברים אחרים?

"ריצות לשירותים" מאד מאפיינות הריון, ובפרט בחודשים מתקדמים יותר, כפי שאת כעת. האם זה קורה לך רק בחברת אנשים?...

סיפרת באופן מאד כללי, ספרי קצת יותר בפירוט, ואנסה לעזור.

נ.ב.,
    אם את מעוניינת בתגובת הבנות האחרות ובשיתוף "פורומי", נסי להכנס לאחד מהפורומים הכללים (תמיכה הדדית או הורים חדשים) ולשתף שם. פורום זה הוא ספציפי ומיועד לעזרה רגשית-נפשית, כפי שמצוין בכותרתו.
    המון בריאות ואשמח להמשיך לסייע אם תרצי.
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה