שמירת הריון דחוףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהריון רביעי עם צפויה ללדת לידה שניה
    עברתי הפלה אחת של תאומים שהתחילה כירידת מיים בשבוע 14
    לידה שנייה ילדתי בסוף שבוע 35 הריון עם צירים ופתיחה של 2.5 משבוע 30 בערך
    הריון שלישי היה מחוץ לרחם ועברתי קריטת חצוצרה נכנסתי להריון הנוכחי בעזרת IVF
    בתחילת ההריון היה גירוי יתר שחלתי וקבלתי שמירה עד שבוע 15
    כרגע אני בשבוע 32 עם כאבים חזקים בגב אני לא ישנה לילות שלמים יש לי תחורים פנימיים שמדממים וידועה על בעיה בגב תחתון של צפיפות עצם אני מבקשת מהרופא שלי שמירת הריון והיא טוענת שלא יאשרו לי
    בנתיים אני כבר שבועיים בחופשת מחלה (נגמרו לי ימי המחלה בעבודה)
    מה ניתן לעשות
    אני חייבת שמירה חייבת אני יודעת מה אני מרגישה יש לי בנוסף התכווצויות כל ערב
    מה ניתן לעשות ?????
3 תגובות
עמוד 1
  • הרופא לא ממהר לתת שמירה, למה שלא תבקשי מהרופא משפחה שלך הפניה לרופא תעסוקתי? דווקא שם נתנו לי מכתב שבעקבותיו הרופא הריון נתן לי שמירה( היה לו גיבוי מהתעסוקתי)
    גם אני מקווה שיאשרו לי בביטוח לאומי.
    בעיקרון נותנים אם את או העובר בסיכון

• אני לא רוצה להגיע למצב של לידה מוקדמת
  • אם את חושבת שזה המצב תבקשי מהרופא בדיקה של צוואר הרחם ותתלונני הרבה אולי הוא ישתכנע בסוף

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה