סכרת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, בשבוע 15 הריון ראשון. אחרי איבחון של סכרת הריון בשלב מוקדם בגלל תת פעילות בלוטת תריס (תוצאות העמסה 50 ו100 לא יצאו תקינות).אין לי עבר של סכרת. עד עכשיו הצלחתי לאזן בעזרת אכילה נכונה את המדדים (דוקרת את האצבע לפני האוכל ושעה אחרי האוכל). בימים האחרונים מקבלת תוצאות חריגות וגבוהות מהרגיל למרות שאין שינוי בת**** - 140 שעה לאחר אכילת חצי פיתה מקמח מלא עם גבינת טופו (אני טבעונית). האם יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות ע"מ למנוע מצב של הזרקת אינסולין? אני מתחילה חוג יוגה בימים הקרובים כדי להעלות את רמת הפעילות הגופנית. ממש לא רוצה להגיע למצב של אינסולין. האם יש משהו שאני יכולה לעשות ברגע בו אני מגלה סוכר גבוה? הרבה תודה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מעבר לדיאטה ופעילות גופנית אין דברים נוספים שיכולים לסייע לך באיזון הסכרת. חשוב להקפיד כי אכן הדיאטה מתאימה לך, ואני מניח שאת אוכלת על פי תפריט ועקרונות שקיבלת מדיאטנית.
    אמנם זה גבולי, אך בשבוע בו את נמצאת אפשר גם לחשוב על מתן של גלובן (כדור שבולעים), ולא להתחיל ישירות בזריקות של אינסולין. לא תמיד מקובל על כל הרופאים המטפלים בסכרת הריון, אך בהחלט אפשרות שהייתי שוקל לחיוב במקומך.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה