בן 3 וחצי חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום מיטל,
    בני בן 3 וחצי חודשים כמעט כל ערב אני עושה לו טקס שינה והוא הולך לישון בין השעות 7- 8 בערב גם בבוקר פעלתי לפי העצות שלך והוא הולך לישון בין שעה- שעה וחצי אחרי שהתעורר .הבעיה שבלילה אחרי שהלך לישון בדרך כלל יושן רצוף עד 12 ואחרי בקבוק מתעורר כל שעה -חצי שעה ומתחיל לזוז במיטה ולהתפתל בלי סוף אך עם עיניים עצומות לפעמים מתעורר בצרחה ונרגע ישר כשמרימים אותו.. כשהוא מתפתל אני לא יודעת אם להרים אותו או לא בדרך כלל אני כל הזמן מרימה אותו ולוקחת אותו אליי ואחרי כמה זמן מחזירה למיטה אך זה נורא קשה להתעורר כל חצי שעה בלילה מה את ממליצה לעשות ? כשהוא מתפתל תוך כדי שינה להרים אותו או לא? חשוב לי לציין שהוא נרדם רק על הידיים .תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • הי
    שמחה לשמוע שאת מיישמת את עצותיי ומודעת לתזמון נכון של השינה ולטקס שינה. כאשר בנך מתעורר בצרחה – ייתכן ומתעורר מחלום. נסי להרגיע אותו במיטתו באמצעות מגע / קולות. במידה וזה לא מסתדר – הרגיעי אותו על הידיים, אך נסי להחזירו למיטה לאחר שנרגע ולהמשיך את ההרדמה משם (זה במידה ולא נוח לך עם ההרדמה על הידיים ואת רוצה ללמד אותו בהדרגה להירדם בכוחות עצמו).
    לגבי ההתפתלויות – קשה לדעת במה בדיוק מדובר מבלי לראותו. ייתכן ומדובר בכאבי בטן. בכל מקרה, אם קיים איזשהו חשש, ממליצה להתייעץ גם עם רופא ילדים רק כדי להיות שקטים. גם במקרה זה את יכולה להרימו, אך כשנרגע – להחזירו למיטה ולהמשיך את ההרדמה משם.

אין ספק שזה קשה להתעורר כל חצי שעה, אני מבינה את זה לחלוטין. לכן ממליצה כאשר מתעורר שלא לאוכל – להרגיע קצת על הידיים ואז לעזור לו ללמוד בהדרגה להירדם חזרה בכוחות עצמו, כפי שציינתי קודם לכן. במידה ולא מדובר במשהו פיסי שמציק לו, אפשר לאחר זמן מה, לבצע את כל ההרדמה במיטה שלו מבלי להרים- פשוט לשבת לידו ולעזור לו להירגע באמצעות מגע / קולות, עד שנרדם.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה