די ! אני מא יכולה להמשיך !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התינוק שלי בןחודש וחצי ואני שוקעת עמוק לתוך דיכאון מרוב יאוש ותחושת כשלון. יש לי עוד 2 ילדים בבית שאני לא מצליחה להגיע אליהם וגם אין לי רצון להתעסק עם אף אחד כבר.
    במהלך היום אני מנסה להרדים אותו, זה לוקח המון זמן ומאמץ, הוא מתעורר ברגע שמניחים אותו או אחרי כמה דקות ובמקרה הטוב ישן 40 דקות. ואז הוא עייף ואני לא יודעת מה לעשות איתו עד הארוחה הבאה. נוצר מצב שכל היום אנחנו בחדר מנסים להרדם. ואם אני מוותרת על השינה אז הוא בוכה ועל הידיים.
    מה לעשות ?!? להמשיל לנסות שוב ושוב ? אני ממש מתוסכלת ואובדת עצות.
1 תגובות
עמוד 1
  • הי נועה.
    בהמשך להתכתבויות הקודמות שלנו, כתבתי לך תשובה מפורטת בפנייה הקודמת שלך מלפני כמה ימים, שעשוייה לענות לך על השאלות שהצגת כאן.

אל תתייאשי, בנך עדיין קטן מאד ולא מדובר בכשלון שלך, אלא בתינוק קטן שכמו רוב התינוקות בגילו, עדיין לא יודע להרדים את עצמו וזקוק קצת לעזרה שלך.

במידה ותחושותייך אלו ממשיכות, מציעה לך לפנות לעזרה מקצועית כלשהי. ושוב- זה לא בגלל שאת נכשלת, אלא כי היום יש המון גורמים מקצועיים שיכולים לתמוך בך ולסייע לך במצב זה. לידת תינוק משנה את סדרי חיינו והתקופה שאחרי הלידה אינה קלה כלל (גם אם לא מדובר בילד ראשון). חבל להגיע למצב של ייאוש ורגשות קשים. לגבי השינה- כפי שפירטתי בתשובתיי הקודמות, תמיד תוכלי לפנות להדרכה חד פעמית רלוונטית לנושא זה ונשמח לעזור.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה