מה לעשות עם סרבן בקבוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    יש לי בן בן 5 חודשים שמסרב בכל תוקף לאכול מבקבוק (חלב אם, מטרנה, סימילאק, בקבוקי מאמ, טומי-טיפי ובי-פרי...)
    בגיל חודש הוא דווקא היה לוקח בקבוק עם סימילאק והייתי משלבת לו את שה עם הנקה, אבל בגיל חודשיים הוא סירב לבקבוק ועברתי להנקה מלאה.

כבר יומיים שאני מנסה להציע לו את הבקבוק במהלך היום, אבל הוא לא רוצה...
    מבלבד פירות ב-11 וירקות ב-3, הילד לא אוכל כלום!!!

עד כמה אפשר לסחוב את זה??
    אני יכולה פיסית להמשיך להניק אבל חוזרת לעבודה בשבוע הבא ואני אומרת שאם כבר התחלנו את התהליך אז חבל להפסיק באמצע כי מתשהו יגיע השלב שהוא יצטרך להיגמל.

אם מישהי עברה את זה ויש לה איזה פיתרון, או ניסיון כמה זמן לקח לילד לקחת את הבקבוק אני אשמח לעזרה.

תודה:))
1 תגובות
עמוד 1
  • עברתי את זה עכשיו עם הבת שלי - סיפור מאוד דומה.

אין פתרון קסם צריך המון סבלנות והתמדה

אני ניסיתי לתת לה את הבקבוק כל יום בשעה קבועה כשאני לא בבית ובעלי נותן לה.

בהתחלה היא לא אכלה שש שעות ואח"כ נשברה כי הייתה רעבה וכל יום המאבק בבקבוק היה קצר יותר- התחלתי לתת בקבוק לפני כשבועיים, היא עדיין לא אוהבת כך כך ומנסה בהתחלה להתנגד אבל אחרי כמה דקות היא אוכלת, גם כשאני בבית ואפילו לפעמים אני נותנת לה.

לציין, כי אני נותנת רק פעם ביום בקבוק מנסה לשלב מטרנה.

שיהיה בהצלחה ואל תישברי זה באמת לא פשוט

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה