בעיות שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    רוני שלי בת 8 וחצי חודשים, עד לפני שבועיים בערך היא הייתה ישנה בשעה 20:30 בערך, כמובן עם הרגל שלפני השינה עושים אמבטיה ואוכלים. חשוב לי לציין שהיא הייתה ישנה עד הבוקר בלי להתעורר!
    בשבועיים האחרונים היא מתעוררת באמצע הלילה ומסרבת לחזור לישון עד שאני מרימה אותה וקצת מנדנדת.
    פעם אחת חשבתי שהיא התעוררה כי היא רעבה ונתתי לה לאכול באמצע הלילה{דבר שאני יודעת שלא בסדר לעשות כי לא כדאי להרגיל בגיל הזה לאכול באמצע הלילה}. פעם אחרת חשבתי שאולי משהו מציק לה מתחת לבגדים אז החלפתי לה הכל{טיטול ובגדים}.
    זה סיפור שחוזר על עצמו כל לילה בזמן האחרון ואין לי מושג מדוע?!

רוצה לעזור לה ולי לישון כל הלילה...
    תודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • הי

נסי לבדוק האם חלו בסביבתה של רוני שינויים כלשהם לאחרונה, לעתים יש להם השפעה על הרגלי השינה.
    בכל מקרה, כאשר רוני מתעוררת באמצע הלילה, ממליצה שלא להרים אותה (כדי שההרמה והנדנוד לא יהפכו לתנאי לשינה), אלא לשבת לידה עד שנרדמת שוב. את יכולה לטפוח עליה, או להשמיע קולות מונוטוניים עד שנרגעת. חשוב להיות עקבית ולהתמיד בתגובתך וכך רוני תחזור בהדרגה להרדם בכוחות עצמה.
    יכולת ההרדמות העצמאית שלה כבר קיימת לפי תיאורך. חשוב רק להזכיר לרוני שהכל כרגיל מבחינתך ושמצד אחד את תחזקי את הבטחון שלה ותשבי לידה עד שתרדם ומצד שני, יהיה עליה לעשות זאת בכוחות עצמה.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה