היפוך העובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני בשבוע 32,יש לי רחם דו קרני ולא מזמן התגלתה אצלי רצועה אמניוטית שתודה לאל לא גרמה לנזק רק מה שזה עושה בנוסף לרחם הדו קרני אין לעובר מקום להתהפך וכולי תקווה שהוא בכל זאת יתהפך במהלך השבועות הקרובים אבל הרופאה הכינה אותי לעניין שאם לא אז היא תשלח אותי לעשות היפוך.אחרי קריאה קצרה הבנתי שהעניין כרוך קצת בסיכונים.יש פה מישהי שעברה את זה או מכירה מישהי שעברה את זה?
    חשבתי לוותר על כל העניין ופשוט לקבוע לי תור לקיסרי,השאלה מה הפרוצדורה?
    אני ממש אודה לכן אם תענו לי...זה הריון ראשון שלי ואני ממש לא יודעת מה לעשות.

תודה רבה והמשך יום נעים :)
1 תגובות
עמוד 1
  • האמת? שעם כל האמונה שלי בלידה הנרתיקית הטבעית כאן אני ממליצה לך לקרוא שוב את המידע , כשידוע שהרחם דו קרני או קיימת מחיצה הסיכוי להתהפכותו ברחם היא נמוכה מאוד, אני חושבת שגם היפוך ידני במקרה כזה יש לו סיכוי נמוך מאוד להצליח אבל סיכוי גבוה להגדיל סיכון . אני אישית ולא כמדריכת הכנה ללידה במקרה כזה הייתי מוותרת והולכת לקיסרי. את הקיסרי הייתי קובעת כמה שיותר סמוך לתאריך הלידה המשוער. אם לעובר יש מספיק מקום להתהפך אולי יתהפך לבד ואם לא אז ניתוח.

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה