תוספי ויטמינים וברזל... חובה? אפשר לוותר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה...
    הריון ראשון וטבעי אחרי 7 שנות טיפולי פוריות... שבעה ומלאה מחומרים כימיים, תרופות הורמונים ואכזבות...שבוע 20+...
    מה קורה או יותר נכון מה יקרה לי / לעוברית שלי אם אני החלטתי לא לקחת את תוספי הויטמינים?נתנו לי פרנטל והוא ממש עושה לי בחילות וצרבות...
    האם זה מסוכן לנו?
    ...אציין שאני רזה יחסית(47קג על מטר וכמעט שישים..) אוכלת כמעט הכל אבל לא הרבה.
    אשמח לתשובה.
2 תגובות
עמוד 1
  • הכי חשוב זה חומצה פולית ...
    ואם את אוכלת בסדר...ירקות ופירות בעיקר אז הפרנטל לא כזב קריטי .

לגבי הברזל -שתעשי בדיקות דם סביב שבוע 25 תראי מה מצב הכדוריות דם האדומות בגופך ובמידה ויש ירידה רצינית תצטרכי לקחת ברזל להמשך הריון תקין ...
    יש את הפריפול שהוא חסר תופעות לוואי ...או ברזל עדיין .
    בהצלחה
  • הכי חשוב זה הברזל ומומלץ נוזלי ולא כדור, אומגה שלוש חשוב מאוד בעיני, ואת יכולה לשתות כלורופיל או מיץ אלוורה של חברת flp במקום המולטי . כן חשוב בעיני ליטול תוספי מזון במיוחד שאת רזה ואינך אוכלת מספיק.

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה