הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום..
    בני בן שישה שבועות עוד מעט...
    אני שומעת מחברותיי ומאמהות טריות שהילד שלהם יונק כ-20 דק' אפילו יש כאלה ש40 דק'...והבן שלי יונק מקסימום רבעשעה וגם זה נדיר.ולפעמים רוצה עוד צד ולפעמים לא רוצה...איך הגיוני שהוא יונק כל כך מעט זמן?
    חשוב לציין שהוא עולה מאוד יפה במשקל!!
    תודה רבה

רוני
3 תגובות
עמוד 1
  • רוני שלום

גם הבן שלי (בן ארבעה וחצי חודשים) ינק מאז שנולד כרבע שעה ואני תמיד הייתי
    מניקה רק מצד אחד.
    כל עוד בנך עולה יפה במשקל, נראה מרוצה לאחר הארוחה ומחזיק מעמד כ- 3 שעות בין הארוחות, תודי על כך ואל תחפשי לך דאגות מיותרות
  • כלך עוד הוא עולה במשקל זה בסדר גמור. לפעמים תינוקות סתם נרדמים על הציצי או מדמים אותו למוצץ ולא באמת אוכלים. התינוק שלי (4 חודשים) אוכל לפעמים גם 7-8 דקות והוא בסדר גמור מבחינת עלייה במשקל
  • הי רוני

ראשית, מזל טוב !!

כל עוד בנך עולה יפה במשקל – זה הגיוני ותקין לגמרי. כל ילד יונק באופן אחר ואספקת החלב שונה מאם לאם.

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה